Targ de cadouri handmade Valentine’s Day

Primul targ handmade organizat in acest an este cel de la Iulius Mall, targ de cadouri handmade de Ziua Indragostitilor. Am trecut si eu duminica pe acolo, fara gandul de a cumpara neaparat ceva. Voiam mai mult sa vad ce participanti sunt si cu ce produse noi au venit.

Sunt cam 10 standuri, majoritatea cu bijuterii, martisoare sau sapunuri. L-am revazut pe domnul cu lumanarile decorative parfumate, pe care le-am tot laudat in trecut, si pe doamna Claudia, cea care realizeaza sapunuri naturale. Mi-a facut mare placere sa discut cu dumneai si n-am putut pleca fara sa-mi cumpar un balsam de buze; voi reveni cu o prezentare a sa dupa cateva zile de incercare.

Daca treceti pe la targ astazi va recomand sa va opriti la cele doua standuri, cu siguranta o sa va placa produsele prezentate. Cei care cauta cadouri de Sfantul Valentin o sa gaseasca produse potrivite, in ambalaje de sezon.

Cateva poze de la targ (au iesit cam intunecate, dar cred ca va puteti face o parere):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments on Targ de cadouri handmade Valentine’s Day

 1. addicted
  February 14, 2011 at 9:44 am (7 years ago)

  Cum de nu am dat una de alta ieri? 🙂 Am fost si noi fara sa stim de targ si mi-am clatit putin ochisorii acolo.
  Am trecut si pe la Plafar si mi-am luat rooibos duuuulce, si-am vrut si canita insa 41 lei, auuuuch! 🙁 am zis pas deocamdata, poate am timp in Bucuresti sa caut.

  Reply
  • Mihaela
   February 14, 2011 at 9:50 am (7 years ago)

   Addicted: 🙂 Eu am fost pe la 6 parca. Ti-ai gasit de cumparat ceva? Eu am luat doar balsamul de buze, bijuteriile nu m-au atras deloc.
   Rooibos de la Sonnentor? Te-ai uitat cred la alt tip de canita, cel pe care l-am prezentat eu pe blog e alt tip si costa 17 lei sau cat am scris eu atunci. Si vezi ca la Selgros sunt cani din alea mai ieftine, mi-au zis fetele atunci in comentarii. N-am apucat inca sa merg sa vad si eu…dar daca te intereseaza, treci pe acolo.

   Reply
  • Mihaela
   February 14, 2011 at 10:04 am (7 years ago)

   Alina, eu asa mi-am luat http://www.mihaelaanghel.com/2011/01/24/cani-pentru-ceai-de-la-plafar/ cu 15.32 (acum am citit).Si da, de la Plafarul din Mall. La Selgros cica sunt si mai ieftine.
   Modelul ala pe care mi l-ai aratat tu intr-adevar este mai scump, nu stiu de ce, poate este din portelan sau dintr-o ceramica de mai buna calitate.

   Reply
 2. addicted
  February 14, 2011 at 10:32 am (7 years ago)

  Am vazut dar nu ( mai ) erau din alea, doar ceainice si canite in genul celei pe care ti-am aratat-o. 🙁

  Reply
 3. Roxy's sblog
  February 14, 2011 at 4:14 pm (7 years ago)

  ce de produse misto:)

  Reply
 4. Mihai Motrescu
  February 14, 2011 at 8:14 pm (7 years ago)

  e fain cu sarbatorile astea ca ne pune creativitatea la lucru:)

  Reply

Leave a Reply

More in cumpărături, timp liber
Recomandare de weekend: accesorii ceai Bobo Shop

Bobo Shop este un magazin de obiecte decorative si cadouri prezent in Iasi (Centrul Comercial Felicia, Hala Centrala, Moldova Mall),...

Close