Primul targ handmade organizat in acest an este cel de la Iulius Mall, targ de cadouri handmade de Ziua Indragostitilor. Am trecut si eu duminica pe acolo, fara gandul de a cumpara neaparat ceva. Voiam mai mult sa vad ce participanti sunt si cu ce produse noi au venit.

Sunt cam 10 standuri, majoritatea cu bijuterii, martisoare sau sapunuri. L-am revazut pe domnul cu lumanarile decorative parfumate, pe care le-am tot laudat in trecut, si pe doamna Claudia, cea care realizeaza sapunuri naturale. Mi-a facut mare placere sa discut cu dumneai si n-am putut pleca fara sa-mi cumpar un balsam de buze; voi reveni cu o prezentare a sa dupa cateva zile de incercare.

Daca treceti pe la targ astazi va recomand sa va opriti la cele doua standuri, cu siguranta o sa va placa produsele prezentate. Cei care cauta cadouri de Sfantul Valentin o sa gaseasca produse potrivite, in ambalaje de sezon.

Cateva poze de la targ (au iesit cam intunecate, dar cred ca va puteti face o parere):

7 Comments on Targ de cadouri handmade Valentine’s Day

  1. Cum de nu am dat una de alta ieri? 🙂 Am fost si noi fara sa stim de targ si mi-am clatit putin ochisorii acolo.
    Am trecut si pe la Plafar si mi-am luat rooibos duuuulce, si-am vrut si canita insa 41 lei, auuuuch! 🙁 am zis pas deocamdata, poate am timp in Bucuresti sa caut.

    • Addicted: 🙂 Eu am fost pe la 6 parca. Ti-ai gasit de cumparat ceva? Eu am luat doar balsamul de buze, bijuteriile nu m-au atras deloc.
      Rooibos de la Sonnentor? Te-ai uitat cred la alt tip de canita, cel pe care l-am prezentat eu pe blog e alt tip si costa 17 lei sau cat am scris eu atunci. Si vezi ca la Selgros sunt cani din alea mai ieftine, mi-au zis fetele atunci in comentarii. N-am apucat inca sa merg sa vad si eu…dar daca te intereseaza, treci pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.