M-am intors in sfarsit acasa. 🙂 Mi-era tare dor de Iasi, de cei dragi, de blog si de voi! Nu am putut intra zilele astea pe net, l-am rugat pe Felix sa accepte comentariile si incerc sa va raspund azi si maine la ele. In curand voi publica si articole despre Chisinau, va avertizez ca am facut o multime de poze! 😛

Am si o veste: concursul Otto se prelungeste pana pe 24 februarie, asa ca puteti participa, daca nu ati facut-o pana acum!

O seara frumoasa si ne auzim (de fapt citim) maine!

15 Comments on Din nou in Iasi

    • Multumesc Laura! 🙂 Inca incerc sa-mi revin dupa drum, vreau sa ma relaxez putin. Cred ca la restul de comentarii raspund maine, ca acum chiar nu mai pot sa fac nimic.

    • Alex: 🙂 Mersi! Da, am fost plecata, da am lasat articole programate, asa ca nu s-a simtit foarte tare pe blog. Numai ca n-am raspuns la comentarii.
      Trebuie sa-mi iau un Iphone sa pot umbla pe blog ca lumea de pe telefon.

  1. Felicitari pentru noua achizitie, Ovi(un prieten din blogroll) imi recomanda insistent si mie un Iphone. Sunt curioasa de parerea ta. Bine ai revenit, asteptam pozele. 🙂

    • Nice, si mie imi tot recomanda prietenii sa-mi cumpar un Iphone dar pana acum nu mi-am permis sa fac asta. Am foarte multe cheltuieli, cu facturile, mancarea, si rar imi permit sa-mi fac cadouri, mai ales unele atat de scumpe. Insa se pare ca urmeaza o perioada mult mai buna din punct de vedere financiar, de aceea cred ca prin aprilie voi incepe sa-mi caut un astfel de telefon si sa-l cumpar. De-abia astept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.