Sper sa nu va innebunesc cu prea multe lepse, dar primesc atatea dragute, incat nu pot sa refuz sa le fac. Aceasta de astazi mi-a fost trimisa de Anca.

1. Ati folosit vreodata o carte la altceva decat pentru lectura?

In ultimul timp nu, dar e posibil sa o fi folosit in trecut ca suport pentru pahare (si nu sunt mandra de asta). Imi amintesc acum ca am folosit-o si la birou acum cateva luni, cand pozam niste vinuri si nu ieseau drepte. Le-am pus pe o carte groasa ca sa le pozez si sa iasa mai bine.

2. Vi s-a intamplat să cititi vreo carte doar pentru ca o citise persoana iubita?

Nu o carte intreaga, dar paragrafe da. S-a intamplat insa sa citesc o carte doar pentru ca mi-a recomandat-o o prietena – de obicei fetele de la Clubul de Carte imi recomanda carti exact pe gustul meu. 🙂

3. Ati avut vreodată prejudecati care să va impiedice sa cititi o anumita carte?

Cred ca da – cartile cu tenta erotica. Nu le pot suferi.

Leapsa poate fi preluata de oricine doreste. Zilele viitoare va astept cu o leapsa despre produse cosmetice de la Nice. 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “3 intrebari despre carti”

 1. Te inteleg cu cartile erotice, nici eu nu le pot suporta. Nu ca as fi pudica sau ceva, dar nu mi se pare lectura de calitate.

  • Nice, nu e nici o problema! O publici cand poti/daca poti. 😛 Si la mine a durat ceva pana am realizat leapsa cu cosmetice, ca am vrut sa le pozez pe toate si nu am avut f mult timp liber zilele astea.

 2. 1. La fel ca tine, nu imi amintesc sa fi folosit o carte in alte scopuri in ultimul timp; poate in trecut am folosit pe post de suport pentru una alta.
  2. Am citit carti la recomandarea prietenelor.
  3. N-am citit niciodata o carte horror. Urasc filmele horror, nu ma uit, si nu ma astep sa-mi placa nici carti din acest gen literar.

  Mai asteptam si alte lepse. Imi plac lepsele cu carti. 🙂

  • Victoria, nici mie nu-mi plac cartile horror. Am citit insa una, Carrie de Stephen King, si mi-a ajuns. N-a fost rea, dar nu e genul meu. Si nici filmele horror nu-mi plac. 😉
   Ma bucur ca-ti plac, am sa mai fac. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.