Multumesc Mazgalica si Little D pentru aceasta leapsa draguta! Ador lepsele despre carti. 🙂

1. Ce carti ai citit anul trecut?

Nu are rost sa le scriu aici, sunt destul de multe. Le puteti vedea aici.

2. Ce carte/carti citesti in acest moment?

Cam multe…de obicei nu actionez in acest mod, insa pe una o citesc la facultate, pe alta acasa, alta cand mai astept sa intru la intalniri, alta cand stau pe net si vreau sa citesc ceva online. 🙂

Este vorba de: M-am hotarat sa devin prost – Martin Page (o puteti citi si voi pe scribd, aici), Doamna Bovary – Gustave Flaubert (mai am cateva pagini de citit, cam plictisitoare cartea), Atentatul – Yasmina Khadra (cumparata cu 5 lei (!) din Humanitas) si The New Rules of Marketing and PR: How To Use News Releases, Blogs, Podcasting, Viral Marketing and Online Media to Reach Buyers Directly – David Meerman Scott (pentru facultate si disertatie).

3. Ce carti vei citi in acest an?

In afara de cele de mai sus, imi propun sa mai citesc urmatoarele: Marile sperante – Charles Dickens, David Copperfield – Charles Dickens, niste nuvele de Jack London, carti de Jane Austen si mai multe carti de marketing.

4. Care este cartea ta preferata?

Nu cred ca am o carte preferata. Mi-au placut prea multe ca sa aleg doar una. Va puteti da seama usor ce carti mi-au placut in mod deosebit, le-am marcat cu o inimioara pe pagina Citesc.

5. Care este cartea care ti s-a parut cel mai putin interesanta?

Multe mi s-au parut neinteresante…chiar si Doamna Bovary mi se pare destul de fada (insa cu siguranta altora le-a facut o impresie foarte buna, nu degeaba este considerata o carte de valoare).

6. Care este melodia care iti creeaza o atmosfera relaxanta atunci cand citesti?

Nu citesc cu muzica. Nu ma pot concentra daca ascult muzica in timp ce citesc, scriu, lucrez la ceva. Doar daca e vorba de o munca mecanica, ce nu necesita prea multa gandire.

7. Esti pasionata de jocurile pe calculator? Daca da, care este jocul tau preferat?

Am fost pasionata cand aveam mult timp liber si nu aveam ce face cu el. Preferatul meu a fost Sims, il jucam foarte mult in liceu. Mi-au placut si joculetele de pe Yahoo (cele de la Yahoo Games, la care se ofera trial, poti juca gratuit jumatate de ora sau o ora).

8. Care este filmul tau preferat?

Nu stiu ce sa raspund…cred ca Moulin Rouge, este filmul care m-a impresionat cel mai mult.

9. Ai da bani pe o carte interesanta sau pe o trusa de farduri?

Pe o carte interesanta cu siguranta. Inainte imi placea sa cumpar farduri pentru ca se vad atat de dragut (prietenul meu zice ca parca-s acuarele), dar dupa ce am aruncat cateva pentru ca nu le-am folosit, m-am invatat minte sa mai cumpar doar pentru ca arata frumos. Mai bine dau banii pe ceva util, cum ar fi o carte.

Trimit aceasta leapsa in special la alte pasionate de lectura: Cristina, AdrianaAnca, MayaSimona, Dragos si Julien dar poate sa o preia oricine doreste.

17 Comments on Leapsa: Are you a bookworm?

    • Anca, stiam ca ai postat leapsa, dar articolul asta e scris de vreo 3 zile si programat tot de atunci si ieri m-am simtit iar rau cu raceala si n-am mai modificat… 😛

    • Stiu Anca. 😛 Da, m-as face repede mai bine daca n-ar trebui sa tot ies din casa cu treaba. 🙂 Ca ma simteam mai bine ieri dimineata, apoi am iesit la work, facultate, du-te vino peste tot, si seara iar imi era rau.

  1. thank you dear si pentru leapsa si pentru The New Rules of Marketing and PR: How To Use News Releases, Blogs, Podcasting, Viral Marketing and Online Media to Reach Buyers Directly – David Meerman Scott (o ai cumva in format electronic? 😀 )

    • Cu mare drag Adriana. Da, o am, dar nu pe calculatorul acesta ci pe cel de la birou si azi stau acasa, ca-s racita. 😛 Cand ajung pe acolo ti-o trimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.