Sambata aceasta o voi petrece aniversand o prietena foarte draga. Voi aveti planuri? Daca aveti chef de distractie, muzica si voie buna, va recomand concertul de la Complexul Comercial Felicia, sustinut de Hi-Q, Alb Negru, Celia și Phelipe. Cu acest prim concert din seria Felicia Live se va sarbatori lansarea cardului Cromatic, program de fidelitate ce ofera o multime de avantaje clientilor fideli.

De-abia astept sa am si eu cardul meu Cromatic, nu cred ca voi avea probleme in acumularea de puncte deoarece majoritatea magazinelor mele preferate sunt localizate in Felicia – Orsay, CTS Corner, Nissa, Libraria Humanitas (oferte foarte bune la carti!), Bobo Shop, s.a.

Ce beneficii prezinta acest card?

* Sute de reduceri la magazine

* Posibilitatea de a castiga premii în valoare de mii de euro in perioada campaniilor

* Excursii si vacante gratuite

* Intrare VIP si acces backstage la evenimentele Felicia Live

* Sansa de a castiga sute de premii instant

* Posibilitatea de a preschimba punctele acumulate in produse sezoniere gratuite

* Intrare gratuita la evenimentele locale organizate in parteneriat cu Centrul Comercial Felicia

Imi pare tare rau ca nu pot fi alaturi de ceilalti bloggeri si invitati din presa ieseana la cocktail-ul de lansare a programului de loialitate – vreau insa sa multumesc echipei de la Marketing, si in special lui Ines, pentru invitatie.

Va urez distractie placuta la concert si spor la acumulat puncte! 🙂

 

7 Comments on Lansare card cromatic – eveniment Felicia Iasi

  1. Sambata e ziua mamei mele…avem petrecere in familie. 🙂 Ma bucur sa aflu ca si tie iti plac produsele celor de la Nissa. Dika si Nissa sunt magazinele mele preferate. 🙂

    • Multi sarbatoriti in perioada asta, Nice. 🙂 La multi ani pentru mama ta!
      Da, imi plac mult produsele de la Nissa. Am avut insa si mici probleme cu ele, unele s-au descusut foarte rapid. Sper insa ca a fost o intamplare, un stoc de marfa mai putin calitativ…mi-ar parea rau daca ar trebui sa renunt la hainele de la ei, sunt foarte dragute si moderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.