Zilele trecute am fost la cumpărături şi am intrat şi într-un magazin de lenjerie intimă, gândindu-mă că poate găsesc ceva drăguţ şi comod. Deşi de renume, magazinul are o bilă neagră din partea mea la capitolul angajaţi. De mult timp nu am mai văzut vânzători atât de vigilenţi (chiar neplăcut), cu feţe atât de serioase, fără vreo urmă de zâmbet, şi oarecum deranjaţi de interesul pentru produsele lor.

Întâmplări ca acestea te determină să-ţi cauţi produsele necesare online, unde găseşti uşor modelele, culorile şi mărimile dorite, fără să îţi strici ziua datorită comportamentului vreunui angajat.

BeSensual este un asemenea magazin, tot de lenjerie intimă. Am găsit aici produse marca Axami, despre care am auzit lucruri foarte bune cât timp am lucrat la administrarea unui blog ce prezenta lenjerie. Multe produse Axami sunt considerate lenjerie de lux datorită calităţii şi comodităţii lor. Mie îmi plac modelele mai cuminţi, dar cred că sunt printre voi care preferă lenjerie sexy – veţi găsi o mulţime de astfel de modele pe site.

Am vrut să pun şi câteva poze cu seturi care îmi plac, dar cred că mai bine invit pe cei interesaţi să intre pe site, ca să nu îi doară sufletul pe băieţii care intră pe blog. 🙂 Nu vreau să-i surescit de dimineaţă.

4 Comments on Cumpărături fără stres

 1. Dar nu poți proba.
  Iar pentru mine ăsta va fi principalul minus, pentru care nu mai contează comportamentul angajaților sau alte disconforturi.
  Până nu pui o haină pe tine chiar nu știi cum stă. Mai ales în chestii de lenjerie, care trebuie să se potrivească perfect.

  • Asta asa e. La sutiene este o mica problema, deoarece conteaza mult sa fie comod. La chiloti nu, deoarece oricum nu ii probez, asa ca pot sa-i cumpar linistita de pe net.
   Iar in ceea ce priveste lenjeria pentru ocazii speciale (:P) si aceasta poate fi luata de pe net, atat timp cat iti sti masurile foarte bine.

   In urma cu vreun an am castigat un concurs si mi s-au trimis cateva piese de lenjerie intima, masura pe care am cerut-o, si au fost ok. Body-ul imi vine perfect (si este cu corset negru, dantelat), sutienele la fel, desi intr-adevar unul ma strange putin la spate.

 2. Eu nu pot sa.mi cumpar online lenjerie :))) No way…
  Trebuie sa duc 5 bra-uri cu mine in cabina, sa reglez bretelele, sa vad daca strang prea tare, daca e fixa cupa….etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.