În copilărie şi adolescenţă am fost foarte pasionată de horoscop. Mi s-a părut atunci (dar şi acum) că multe lucruri se potrivesc, mai exact cele din descrierea zodiei mele, Capricorn, compatibilitatile cu alte zodii, chiar şi descrierea din zodiacul chinezesc (unde sunt Tigru).

Nu am stat însă niciodată să analizez ce mai scrie în rubrica de horoscop zilnic, care este oricum realizată pentru toţi nativii dintr-o zodie, şi nu este personalizată.  Ca un horoscop zilnic să aibă măcar o fărâmă de adevăr, ar trebui să se analizeze fiecare persoană în parte, în funcţie de zodie, ascendent, ora şi locul naşterii.

Această pasiune a fost la nivel maxim în clasa a VI-a, când am prezentat în cadrul unui concurs de engleză un proiect despre zodii. 🙂 Ulterior a fost înlocuită de pasiunea pentru Formula 1.

Voi ce pasiuni aţi avut? Le mai aveţi şi acum?

13 Comments on Pasiuni din copilărie

 1. Formula 1? Wow, asta da pasiune rară la o femeie :)) Eu am avut pasiune pentru timbre dar le-am lăsat să se pună parful pe ele D: Acum muzica a devenit pasiune 😀

  • :)) Da…am fost innebunita dupa Formula 1, incepand cu anul 2000 si pana in 2006, cand s-a retras Michael Schumacher. Dupa aia a revenit, da imi pierdusem cheful..si pasiunea. 🙂 Aveam caiet cu formula 1, cu taieturi din ziare, cu informatii, stiam toti pilotii pe de rost, toate echipele, nu pierdeam nici o cursa, ma trezeam de la 6 dimineata duminica sa o prind pe cea din Australia. Inregistram audio cursa..ma imbracam in rosu, ca suporter Ferrari. :)) Ce mai, o adevarata nebunie.

   Parintii mei au avut pasiunea cu timbrele, avem cateva albume acasa.
   Muzica nu a fost niciodata o mare pasiune pentru mine. Adica da, o ascult cu placere, imi place, dar doar atat.

 2. Cand eram mica aveam o colectie de…servetele :)) …o innebunisem pe mama cu servetelele.Acum nici nu mai stiu ce s-a ales de ele. Gimnastica e o alta pasiune, desi, din pacate, nu sunt decat cateva competitii importante pe an.Imi mai astampar din cand in cand dorul pe youtube.

  • Foarte frumos. Am mai auzit de colectii cu servetele si mi se parea dragut. Eu n-am colectionat decat abtibilduri…mii de abtibilduri, eram innebunita dupa ele. Cu Sailor Moon mai ales, dar si cu alte desene.

 3. Cred ca fotbalul a fost cea mai mare pasiune a copilariei mele. S-a mai estompat dupa ultimele evenimente nefericite…sa le numesc asa. Acum e bloggingul la moda. 😛

  • Mi-a placut si mie fotbalul, am urmarit Campionatul de Fotbal din 1998 parca. Imi placea si pentru ca Romania avea cat de cat succes. Acum nu ma mai intereseaza deloc acest subiect, nu-mi plac echipele romanesti, nu imi vine sa respect niste fotbalisti care apar toata ziua prin ziarele de scandal.

 4. Lectura… și îți dai seama că e și acum, deși timpul de citit e mai redus.
  În vacanțele de vară obișnuiam să citesc pe nerăsuflate… câte o carte pe zi chiar… ore în șir…

 5. Lectura si fotbalul. Cand nu eram cu o carte in mana, eram cu mingea la picioare! D-aia si acum cand nu sunt cu o carte in mana sunt la tv. pe posturile sport. :))

  • 🙂 Eu cu sporturile am lasat-o mai moale (ma refer la vizionat). In schimb imi doresc sa devin o persoana mai activa. Am inceput sa lucrez la asta, mergem aproape in fiecare weekend in drumetii si mi-am cumparat si bicicleta, sa ne mai plimbam pe afara. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.