Sunt acel tip de fată cuminte şi devreme acasă. Până aici toate bune şi frumoase. Numai că în fiecare an, de ziua mea, stau şi mă gândesc că îmbătrânesc fără să-mi trăiesc tinereţea, încep să regret fiecare petrecere la care nu m-am dus şi îmi promit că anul viitor va fi altfel, anul viitor voi dansa, mă voi distra, voi pierde măcar o noapte alături de prietenii mei, râzând şi simţindu-mă bine.

Şi aşa trec anii şi acele promisiuni rămân doar promisiuni. Însă acest lucru va lua sfârşit acum, pentru că mi s-a oferit şansa de a participa la petrecerea de lansare a berii Desperados. Şi mi s-a spus că va fi o petrecere nebună, grozavă, pe care nu o voi uita. Bine, e posibil să o uit, depinde câtă bere beau. 🙂

Aşa că pe 24 septembrie, ora 23.30, în club XS, eu şi partenerul meu vom întâmpina caravana Desperados. Vor fi 4 maşini în caravană: Maşina Studioul de TatuajeMaşina Capelă – pentru nunţi Desperados cu certificate şi cătuşe, Maşina “Cuşcă– o cameră obscură, care te aşteaptă să o explorezi, Maşina Dansului – o maşină specială pentru pasionaţii de dans. Iar locaţia va fi şi ea în stilul Desperados cu butoaie Desperados, cuşti cu dansatoare, cuşti special pentru consumatorii câştigători, fachiri, ş.a.

Alături de noi vor fi şi alţi bloggeri ieşeni, şi puteţi veni şi voi, trebuie numai să obţineţi o invitaţie.

Cum se obţin invitaţiile? 

Se pot câştiga 2 tipuri de invitaţii:

 • Invitaţie normală pe pagina de Facebook  : daţi click pe link, mergeţi pe aplicaţia Desperados de pe Facebook şi încărcaţi o poză cu voi de la cea mai tare petrecere la care aţi fost. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe Facebook şi vor trebui să trimită un email cu datele personale pentru a primi invitaţia.
 • Invitaţie VIP făcându-ţi un trib pe site-ul Desperados.

Care-i treaba cu triburile?

 • vă înscrieţi pe site, unde vă puteţi face un trib de maxim 10 prieteni pentru care trebuie să obţineţi puncte.
 • se pot obţine puncte pentru trib în 2 moduri: postezi poze wild şi îţi inviţi prietenii să le voteze pe site sau intri pe pagina de facebook a brand-ului unde, din când în când, se va afişa un cod. Tu trebuie să preiei acel cod şi să îl înscrii pentru tribul tău pentru a obţine puncte.
 • tribul care va obţine cele mai multe puncte din fiecare oraş va beneficia de un tratament preferenţial (transport într-o maşină Desperados, cazare şi bere Desperados gratuită) la petrecerea Desperados.
 • la ultima petrecere, cele 8 triburi se vor duela. Tribul învingător va câştiga un pachet VIP pentru a 9-a petrecere, organizată în Bucureşti, + bere Desperados gratuită (2 baxuri de câte 24 de beri Desperados livrate şefului tribului).

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile legate de petrecerea Desperados din Iaşi urmăriţi #desperadosparty pe Twitter. Nu uitaţi să adăugaţi poze pe pagina de Facebook, poate câştigaţi o invitaţie şi ne întâlnim la petrecere.

Eu nu am mare experienţă în materie de petreceri, dar cu siguranţă sunt printre voi persoane care ne-ar putea povesti care sunt cele mai sălbatice amintiri de la petrecerile la care au fost. Please share! 🙂

4 Comments on Caravana Desperados vine la Iaşi

 1. Ce tare! Suna tare bine petrecerea!
  Cea mai salbatica petrecere la care am fost? Nu mai tin minte foarte bine, stiu doar ca era de Revelion, cu cei mai apropiati prieteni. Am dansat, am ras, am baut vin de la tara (foarte, foarte bun), s-a oprit la un moment dat si lumina, da nu ne-am suparat, ne-am distrat in continuare. A fost f fain. 🙂

 2. Mihaela, la cei 24 de ai tai sau cati ani ai nu esti batrana, si chiar n-ai nici un motiv sa te simti batrana sau sa te gandesti ca imbatranesti. Pai daca tu la 24 ani simti ca imbatranesti, eu la peste 30 ai mei ce ar trebui sa spun? Sau altii si mai in varsta. Si crede-ma, nu ma consider batrana catusi de putin. Bucura-te de tineretea ta, ca este nepretuita. Distractie placuta la petrecere! 🙂

  • Multumesc. 🙂
   Nu ma simt chiar batrana, dar simt cum trec anii pe langa mine si eu nu ma distrez deloc. In 2, 3 ani, o sa vina si un copil, si atunci chiar ca nu o sa mai am timp de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.