Mi-aș dori ca în colecția mea de cosmetice să am rujuri sau gloss-uri de diferite culori, pentru a le putea alege în funcție de ținuta sau de cheful dintr-o zi. Până de curând îmi cumpărăm numai gloss-uri incolore sau rujuri pe un roziu discret, dar în ultimul timp m-am gândit că de ce să nu apelez și la un roz mai intens sau un roșu? Ba chiar și maroniu.

Am remarcat într-adevăr că rujul, față de gloss, maturizează. Dar la o ținută elegantă mi se pare că merge mult mai bine. Și rujul, față de gloss, nu este atât de lipicios și enervant, și este mult mai rezistent. Chiar încep să prefer rujul în loc de gloss.

De un maroniu discret este și acest ruj Barry M, luat de pe MyaShop.ro, mai exact nuanța Pink Suede. Maroniu cred că e mult spus, este mai mult nuanța pielii, cu precizarea că se observă destul de bine pe buze.

Îmi place recipientul, cu acel căpăcel mic (puteți observa în pozele de mai jos). Culoarea este drăguță (deși nu zic că n-aș prefera un roz). Rezistă pe buze, gustul este plăcut, și foarte important, nu usucă.

Prețul său este de 28 lei.

 

4 Comments on Review: Ruj Barry M – MyaShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.