Poate ați auzit până acum de concursul BlogJuan – se caută bărbații romantici sau amuzanți ai blogosferei. Fac și eu parte din juriu, alături de alte 62 de bloggerițe, iar acum, aproape de final, a trebuit să-mi aleg preferatul din cei 10 finaliști: 5 romantici și 5 amuzanți.

Am crezut că va fi mai ușor, asta până când am realizat că nu cunosc pe niciunul din cei 10 finaliști. Așa încât m-am decis întâi pe o anumită tabără – am ales-o pe cea a romanticilor, și apoi am citit articolele cu care au participat la concurs cei 5. Câștigătorul pentru mine a fost Alex Dima.

Articolul lui este emoționant (îl puteți citi aici) iar pozele de pe blogul său cu adevărat deosebite. Sper că nu se va supăra că am preluat poza mea preferată și am pus-o și aici, pentru ca și voi să o puteți admira.

Alex Dima este din punctul meu de vedere cel mai romantic #blogjuan, și sper că va reuși să meargă la Paris, să ne încânte cu multe poze frumoase și de acolo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments on Un BlogJuan romantic

   • E adevarat ce zici, numai ca uite. Ala a venit cu un articol de genul “Este un concurs, votati-ma” cand de fapt, ca sa intre in concurs trebuia sa arate ca e romantic.

    Baietasu ala nu trebuia sa fie acceptat. Ce e romantic in “e un concurs, votati-ma”?

    Dar na, asa e cand faci un regulament doar de dragul de a-l face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.