Acum câteva săptămâni, pe când ne îndreptam spre ieșirea din oraș, am observat un banner deosebit, cu mesajul de mai jos (“Mi-a fost atât de dor de tine!” ). Mi-a atras privirea imediat, m-am interesat să văd cui aparține. Și era vorba de Coriolan.

Ulterior, am descoperit și alte mesaje prin oraș, fiecare din ele romantic și frumos – toate mi-au mers la inimă. Prin ele se anunța deschiderea noului magazin Coriolan, de la Râpa Galbenă, iar dacă invitația a fost făcută atât de frumos, nu am putut să o refuz, așa încât săptămâna aceasta am fost în vizită.

Nu am mai intrat de mult timp într-un magazin atât de elegant. Este o adevărată încantare să te plimbi printre bijuteriile expuse, să le admiri, să visezi la ele. Personalul este extrem de prietenos, nu intimidează vizitatorii, nu îi presează. M-am plimbat și am admirat colierele cu pietre mari de la intrare, precum și bijuteriile cu pietre prețioase de la primul etaj. Inelele cu diamante sunt absolut superbe, dar nici cele cu safire sau rubine nu sunt mai prejos.

Știți care este unul din visele mele? Să cumpăr de-a lungul vieții câteva bijuterii deosebite, pe care să le dăruiesc copilului meu, atunci când împlinește 18 ani, când intră la facultate, când se căsătorește. Și mi-ar place ca aceste bijuterii să nu fie noi, ci moștenire de familie, mi se pare mult mai romantic și prețios.

Acesta este și motivul pentru care am fost atrasă de câteva inele cu rubine. Nu aveau prețuri exagerate, cel care mi-a plăcut este de aceeași valoare cu aparatul foto de-abia cumpărat. Însă inelul nu-și pierde valoarea, spre deosebire de aparatul foto sau alte electronice cumpărate.

Am făcut numeroase poze în magazin, însă pozele făcute de profesioniști, pentru Coriolan, mi se par mult mai frumoase, așa că vi le voi arăta pe acestea. Puteți admira și bijuteriile expuse – o adevărată desfătare pentru ochi, nu-i așa?

    

În special pentru cei care nu sunt din Iași, am adăugat și restul mesajelor cu care se promovează Coriolan. Primul din ele (“Acum vezi chimia dintre noi” ) este afișat la Facultatea de Chimie – o idee grozavă, btw.

Din partea mea, felicitări Coriolan! Pentru aceste mesaje superbe, pentru un magazin frumos organizat, pentru un personal politicos și eficient! M-am simțit foarte bine “la voi acasă” și cu siguranță voi reveni cât de curând.

 

7 Comments on Întâlnire cu Coriolan

 1. Am gasit, Mihaela, daca cumva te intrebai ce-mi doresc de Craciun, iata si raspunsul: un inel cu diamant de la Coriolan. :))
  Joking. 😛 Elegant magazinul, am vazut cateva bijuterii superbe.
  Weekend placut! 🙂

 2. Sunt bijuterii scumpe si frumoase pe care (in general) eu nu mi le permit
  Extravagantele in materie de bijuuri constau in aur cumparat din Egipt si cate-un colier Svarowski din cand in cand 🙂
  Imi cumpar insa mult argint
  Si pietre semipretioase

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.