Întâlnire cu Coriolan

Acum câteva săptămâni, pe când ne îndreptam spre ieșirea din oraș, am observat un banner deosebit, cu mesajul de mai jos (“Mi-a fost atât de dor de tine!” ). Mi-a atras privirea imediat, m-am interesat să văd cui aparține. Și era vorba de Coriolan.

Ulterior, am descoperit și alte mesaje prin oraș, fiecare din ele romantic și frumos – toate mi-au mers la inimă. Prin ele se anunța deschiderea noului magazin Coriolan, de la Râpa Galbenă, iar dacă invitația a fost făcută atât de frumos, nu am putut să o refuz, așa încât săptămâna aceasta am fost în vizită.

Nu am mai intrat de mult timp într-un magazin atât de elegant. Este o adevărată încantare să te plimbi printre bijuteriile expuse, să le admiri, să visezi la ele. Personalul este extrem de prietenos, nu intimidează vizitatorii, nu îi presează. M-am plimbat și am admirat colierele cu pietre mari de la intrare, precum și bijuteriile cu pietre prețioase de la primul etaj. Inelele cu diamante sunt absolut superbe, dar nici cele cu safire sau rubine nu sunt mai prejos.

Știți care este unul din visele mele? Să cumpăr de-a lungul vieții câteva bijuterii deosebite, pe care să le dăruiesc copilului meu, atunci când împlinește 18 ani, când intră la facultate, când se căsătorește. Și mi-ar place ca aceste bijuterii să nu fie noi, ci moștenire de familie, mi se pare mult mai romantic și prețios.

Acesta este și motivul pentru care am fost atrasă de câteva inele cu rubine. Nu aveau prețuri exagerate, cel care mi-a plăcut este de aceeași valoare cu aparatul foto de-abia cumpărat. Însă inelul nu-și pierde valoarea, spre deosebire de aparatul foto sau alte electronice cumpărate.

Am făcut numeroase poze în magazin, însă pozele făcute de profesioniști, pentru Coriolan, mi se par mult mai frumoase, așa că vi le voi arăta pe acestea. Puteți admira și bijuteriile expuse – o adevărată desfătare pentru ochi, nu-i așa?

    

În special pentru cei care nu sunt din Iași, am adăugat și restul mesajelor cu care se promovează Coriolan. Primul din ele (“Acum vezi chimia dintre noi” ) este afișat la Facultatea de Chimie – o idee grozavă, btw.

Din partea mea, felicitări Coriolan! Pentru aceste mesaje superbe, pentru un magazin frumos organizat, pentru un personal politicos și eficient! M-am simțit foarte bine “la voi acasă” și cu siguranță voi reveni cât de curând.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments on Întâlnire cu Coriolan

 1. Nice
  November 26, 2011 at 1:21 pm (6 years ago)

  Am gasit, Mihaela, daca cumva te intrebai ce-mi doresc de Craciun, iata si raspunsul: un inel cu diamant de la Coriolan. :))
  Joking. 😛 Elegant magazinul, am vazut cateva bijuterii superbe.
  Weekend placut! 🙂

  Reply
  • Mihaela
   November 26, 2011 at 1:24 pm (6 years ago)

   :))) Cred…ce fata nu si-ar dori un astfel de cadou? 😛
   Weekend frumos si tie!

   Reply
 2. Ana Q.
  November 26, 2011 at 6:25 pm (6 years ago)

  Waa, daca pozele sunt chiar din local arata bestial. <3 iar mesajele sunt chiar dragute.

  Reply
  • Mihaela
   November 26, 2011 at 6:32 pm (6 years ago)

   Da, sunt de aici. 🙂 E foarte elegant inauntru. Mai mare dragul sa intri si sa vezi bijuteriile.

   Reply
 3. Simona
  November 27, 2011 at 10:37 am (6 years ago)

  Super campanie! Si magazinul pare foarte frumos 🙂

  Reply
 4. Roxy's blog
  November 28, 2011 at 11:40 am (6 years ago)

  da’ ce misto sunt 🙂

  Reply
 5. Hapi2233
  December 1, 2011 at 8:13 pm (6 years ago)

  Sunt bijuterii scumpe si frumoase pe care (in general) eu nu mi le permit
  Extravagantele in materie de bijuuri constau in aur cumparat din Egipt si cate-un colier Svarowski din cand in cand 🙂
  Imi cumpar insa mult argint
  Si pietre semipretioase

  Reply

Leave a Reply

More in articole publicitare
Teama de nou

Vă povesteam zilele trecute că nu știu mare lucru despre nunți și de aceea trebuie să mă informez pe net...

Close