Când am ales să vizionez acest film, mă așteptam la cu totul altceva. Credeam că se va vorbi despre o femeie care reușește să jongleze admirabil cu serviciul și viața de familie, și în același timp să fie perfectă, să se și odihnească, să arate excelent, adică știți voi, povești de adormit copiii.

Însă nu, I Don’t Know How She Does It este destul de realist. Prezintă viața lui Kate, un angajat model în domeniul investițiilor și mamă a doi copii. Face tot posibilul să fie alături de soțul ei, Richard, și copii, dar muncește foarte mult și pentru a excela în carieră. Și se pare că efortul ei a dat roade, i s-a oferit un proiect nou care necesită însă foarte multe delegații și lucru peste program. Și atunci au început să apară problemele. Soțul și copii aveau nevoie de ea, însă deseori nu reușea să le fie alături, fiind plecată în alt oraș. Noaptea nu putea dormi foarte bine, mereu își făcea planuri și liste. Era mereu în criză de timp.

În final ea va lua o decizie pentru îmbunătățirea situației. Eu sincer mă așteptam să renunțe la job, dar nu s-a întâmplat asta. Cel mai bine urmăriți singuri și veți afla.

În film apar o mulțime de actori cunoscuți: Sarah Jessica Parker (Kate), Pierce Brosnan (Jack, partenerul ei de afaceri), Greg Kinnear (Richard), Christina Hendricks (Allison), Olivia Munn (Momo), Kelsey Grammer ( Clark), Jessica Szohr (Paula).

Filmul durează doar 89 de minute; este comedie, eu însă nu prea am râs, chiar am lăcrimat puțin la sfârșit. Vă urez vizionare plăcută! 🙂

14 Comments on I Don’t Know How She Does It (2011)

    • Este un film bun pentru femei, ne face sa realizam ca ne descurcam chiar bine si ca nu avem cum sa le facem pe toate, perfect.

  1. Si eu vroiam sa vad acest film, a venit in cinematografele din Toronto in septembrie. Nu am mai apucat sa il vad la cinema, si il voi cumpara cand va aparea pe DVD/Blue Ray. SJP e printre preferatele mele, si chiar vreau sa am acest film in colectia mea personala. Am toata seria SATC in colectie (serialul complet si cele 2 filme), plus cartile. 🙂

    Ma bucur sa aud ca este un film realist, spre deosebire de SATC 2 care numai realist nu a fost, cu tot luxul ala si vacanta aia din Abu Dhabi platita pentru 4 femei, si Charlotte care poarta pantofi cu toc si fusta Valentino in timp ce gateste, etc.

    Un alt film pe care as vrea sa il vad este Happy Feet 2. A fost lansat luna trecuta, si cred ca inca mai ruleaza la cinema. Dar nu mai apuc sa il vad la cinema, si voi proceda la fel — il voi cumpara cand apare in magazine. Toata familia mea este mare fan Happy Feet — eu, sotul si copilul, 🙂 avem Happy Feet 1 acasa, si cu siguranta il voi cumpara si pe al doilea. 🙂

    • Eu n-am vazut nici macar Happy Feet 1…trebuie sa ma uit la el. Happy Feet 2 nu a ajuns la noi.

      Cat despre filmul asta, actrita tot poarta tocuri (la birou, dar e normal), insa nu-si prea aranjeaza parul. Adica de par chiar nu mai are timp, mai mereu e ciufulit si usor gras. Mi-a placut chestia asta, e reala, nu ca in alte filme cand personajul are mereu timp si posibilitati sa aiba ba bucle, ba drept, ba diverse cocuri pe care chiar nu ai cum sa le faci singura acasa.

  2. Intr-o zi (foarte curand) voi lua la rasfirat blogul tau si o sa ma uit la fiecare film ce mi se pare interesant. Acesta cu siguranta e printre ele. Uneori si eu vreau sa fiu mama, sotie, afacerista, sa excelez in toate …

    • Sper sa-ti placa cat mai multe. Acesta zic eu ca merita.
      Cine nu vrea…si eu as vrea sa fiu de toate, dar imi dau seama ca nu prea ai cum sa excelezi si ca mama si sotie, si ca femeie de afaceri. Mereu una din cele doua va avea de suferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.