Ce mesaje mai primesc [4]

M-am gândit ca de această dată să vă prezint doar mesaje ce nu conțin cereri de găzduire/dresaj câini sau intenții de cumpărare mărturii nunți și haine de lux. Să vin cu ceva nou adică. 🙂

 • Ma numesc …………. , cu domiciliu in………………….. . Ma adresez cu acest mail ca sa va intreb daca nu cumva faceti angajari ? V-am atasat un CV si o SCRISOARE de INTENTIE. – am șters numele și domiciliul persoanei în cauză; nu numai că am fost uimită să primesc astfel de cereri pe emailul blogului (am scris într-adevăr acum ceva timp că angajez o casieră, dar am dat emailul firmei), dar m-a uimit și CV-ul trimis. Pe prima pagină a CV-ului era o poză cu doamna care dorea să se angajeze și fetița ei, înconjurate de numeroase steluțe și fundițe. Pe altă pagină, la defecte: “calități negative și eu am, ca orice om de pe pământ”.
 • nu stiu daca am inteles bine dar eu sun interesat sa fac revelionul in IASI 2 perste ocupi si cu asa ceva? sunt din VASLUI – nu a înțeles bine
 • VOIAM SA STIU CE PRET AU TOATE TIPURILE DE CEAI SI DACA POT CUMPARA DIRECT DE LA DVS.. – da, iarăși vor să cumpere ceva, de data asta ceai.
 • cum as putea achizitiona colierele nissa?multumesc – în articol era menționat clar și site-ul, și magazinul. Dar e mai ușor să te uiți la poze, să intri la Contact, să trimiți mail și apoi să aștepți ca cineva să răspundă, decât să citești articolul. Anunț încă o dată că dacă răspunsul este în articol, nu răspund la mailuri. Nu am timp pur și simplu să stau să explic tuturor ceva ce am zis deja o dată.
 • oferta sistem de securitate : supraveghere video, alarma antiefractie, poarta antifurt carti etc – și un pic de reclamă, că doar nu strică. Îi anunț și pe bloggerii care lasă comentarii gen “un pic offtopic. link la articolul meu.” că primesc spam din partea mea. Blogul meu nu e site de anunțuri.
 • Sunt o clienta NISSA si mi-as dori tare mult sa aduc si pentru doamnele si d-rele din PN aceste art. de vestimentatie minunate. Daca se poate sa discutam despre o posibila colaborare, as dori sa-mi raspundeti afirmativ si sa-mi comunicati un nr. de telefon. – nu știu cum de se înțelege din articolele mele că aș vinde produse Nissa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

anda

10 Comments on Ce mesaje mai primesc [4]

 1. MihaelaC
  December 14, 2011 at 10:36 am (6 years ago)

  Intr-adevar, pentru unii e mai greu sa se documenteze complet inainte sa trimita un e-mail :). Citesc cu mare drag articolele de genul asta, sa fiu sincera, ma amuza.

  O zi frumoasa iti doresc!

  p.s. mi se pare mie, sau pe aici pe la tine ninge? 🙂

  Reply
  • Mihaela
   December 14, 2011 at 10:40 am (6 years ago)

   Si pe mine ma amuza, dar sunt momente cand ma si enerveaza. 🙂 Pentru ca nu stiu de ce isi pierd timpul cu astfel de mesaje in loc sa citeasca cap-coada un articol.
   Da, ninge. 🙂

   Reply
 2. Tot un drac
  December 14, 2011 at 11:24 am (6 years ago)

  Asadar… intreb din nou, fiindca nu se intelege din articol… Ce produse de la Nissa vindeti? 😉 Iar daca nu… macar sa-mi dati si mie doua plicuri de ceai. Contra-cost, bine’nteles! 🙂

  Reply
  • Mihaela
   December 14, 2011 at 12:27 pm (6 years ago)

   :))

   Reply
 3. Nice
  December 14, 2011 at 8:11 pm (6 years ago)

  Inca o dovada clara a faptului ca oamenii inteleg doar ce vor ei. Unii sunt atat de aiuriti si naivi incat nici nu te poti supara pe ei.
  Asta e tare de tot:“calități negative și eu am, ca orice om de pe pământ”. :))

  Reply
  • Mihaela
   December 14, 2011 at 8:26 pm (6 years ago)

   Da. :))
   Sunt aiuriti tare, dar daca eu as avea nevoie de ceva pentru job-ul meu, pentru o afacere, atunci as citi cu atentie, ca doar n-am scris romane aici…e asa greu de citit 200-250 cuvinte?

   Reply
 4. macanta
  December 14, 2011 at 8:47 pm (6 years ago)

  asta ca sa intelegem ca oamenii citesc superficial anunturile.
  te-am descoperit intamplator,vad ca iti place ceaiul,voi mai reveni sa vad ce varietati sa aleg pentru degustare.
  Deci nu vinzi ceai,am inteles bine,nu? :))dai doar la plic 😉

  Reply
  • Mihaela
   December 14, 2011 at 8:53 pm (6 years ago)

   Bine ai venit pe blog. 🙂
   Da, imi place ceaiul, dar nu il vand. 🙂 Doar prezint ce mai incerc.

   Reply
   • macanta
    December 15, 2011 at 8:06 am (6 years ago)

    Poate intr-o zi cafeaua va fi detronata si in europa,cine stie.

    Reply
    • Mihaela
     December 15, 2011 at 10:45 am (6 years ago)

     Hmmm…nu stiu. Nu prea cred, prea multi pasionati. 🙂

     Reply

Leave a Reply

More in blog
Inspiraţia cea de toate zilele

Am momente când mă simt complet lipsită de inspirație. Stau în fața calculatorului, cu o pagină goală în față, așteptând...

Close