Dacă căutați un film drăguț pentru Crăciun, nu foarte lung sau plictisitor, atunci vă recomand Ice Age: A Mammoth Christmas. A fost realizat special pentru TV, de aceea are o durată de doar 26 de minute. Distribuția este formată din nume mari: Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo, Seann William Scott.

Sid distruge din greșeală piatra de Crăciun a lui Manny, care era moștenire de familie, fiind transmisă de la o generație la alta. Manny inventează atunci o listă a celor obraznici și îi zice lui Sid că este pe ea. Atunci Sid, împreună cu Peaches (fiica lui Manny), pleacă la Polul Nord pentru a se întâlni cu Moș Crăciun și a-l ruga să-l șteargă de pe listă. Însă aici reușesc să facă mai mult rău și sunt pe cale să anuleze complet Crăciunul.

Mi s-a părut simpatic că în film este prezentat modul în care a început tradiția cu bradul împodobit de Crăciun, renii lui Moș Crăciun, lista cu copii obraznici, ș.a., în viziunea personajelor. Nu este conform cu realitatea, însă este drăguț modul în care și-au imaginat aceste începuturi.

Vizionare plăcută!

5 Comments on Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.