Probabil ați auzit până acum, Centrul Comercial Felicia își caută imaginea; mai exact, câteva persoane care să se identifice cu clienții centrului și care vor apărea pe billboard-urile din oraș, pe broșuri, afișe și flyere și vor transmite mesajele Felicia către comunitatea ieșeană. Aceștia vor participa la o ședință foto profesionială, alături de unul dintre cei mai talentați fotografi locali și vor câștiga vouchere de cumpărături în magazinele lor preferate.

În perioada 29 martie – 1 aprilie, promoterii Felicia au oferit mai multe informații despre campanie și i-au fotografiat pe cei interesați. Iar ieri, 2 aprilie, au apărut fotografiile celor aleși pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia. Recunosc că am fost și eu curioasă, m-am uitat în album și mi-am ales și favoriții.

Pentru mine, imaginea Felicia este cel mai bine reprezentată de o femeie șic, cu o atitudine pozitivă, mereu cu zâmbetul pe față. Este pasionată de modă, dar nu într-atât încât să facă cumpărături pe tocuri de 10 cm, iar stilul ei de îmbrăcăminte este Casual Chic.

Până pe data de 8 aprilie aveți timp să vă uitați pe album și să vă alegeți și voi favoriții. Cine știe, poate printre ei se regăsește un membru al familiei sau un prieten, care ar avea nevoie de ajutorul vostru. Trebuie să menționez că această campanie nu implică un concurs cu like-uri, dar un comentariu, un share, un like ar fi de mare ajutor pentru participant.

8 Comments on Implică-te în alegerea imaginii Felicia

    • Pai au o agentie care se ocupa si interactioneaza cu clientii – prin campania asta tocmai asta fac. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.