Despre UnCeai.ro

Am aflat despre portalul unceai.ro încă înainte de a putea să-l “răsfoiesc”, de pe Facebook bineînțeles. 🙂 Sunt foarte atentă la toate știrile și noutățile despre ceai, așa încât nu am putut rata informația că va fi lansat un astfel de site.

Acum, după câteva săptămâni în care l-am vizitat aproape zilnic, pot spune că îmi place foarte mult. De la logo, la site, prezența pe rețelele de socializare, calitatea articolelor, posibilitatea conectării cu Facebook, forumul și multe altele.

Dar să nu mă grăbesc, mai întâi trebuie să știți că Unceai.ro cuprinde reţete de ceaiuri, atât medicinale, cât şi aromatice. Totodată, oferă articole cu informaţii utile despre plante medicinale, alimentaţie, casă, frumuseţe şi tratamentul bolilor. Pe site veţi găsi de asemenea şi o selecţie vastă de localuri din ţară unde vă puteţi petrece timpul liber.

Site-ul este încă la început dar are deja o colecție de 2000 de articole. Localurile vor urma să fie înscrise (de-abia aștept), forumul așteaptă să fie populat cu discuții despre ceai și sănătate. Este un proiect frumos și îl susțin cu mare drag. Și mai ales mă bucur că s-a investit în acest proiect, în imaginea sa, chiar arată foarte, foarte bine.

Cu această ocazie îi felicit pe administratori și le urez mult succes în continuare, la cât mai multe articole și la cât mai mulți utilizatori vorbăreți. 🙂

Pentru iubitorii de ceai: dați like paginii UnCeai.ro pentru a fi la curent cu știri și pentru a participa la concursuri cu premii foarte tentante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Ramona Bacu Oana Oana Catalina Nice Laura Ana MihaelaC Alexandra Bohan ana Kono Oana andra Andreea Rizea Andra 🙂 Raluca N. Roxana Chita Raluca Zana irina Alina miruna addicted Slash Carmen Alina Portasa Anamaria Gavrilescu

6 Comments on Despre UnCeai.ro

 1. Nice
  April 12, 2012 at 10:42 am (6 years ago)

  Am intrat pe site si este exact cum l-ai descris tu. Propune teme interesante de discutie, teme pe gustul meu, culmea e ca am in plan un articol(pentru azi) si am gasit si acolo subiectul(abordat putin diferit). Ce mai,imi place, multumim de recomandare, Mihaela. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   April 12, 2012 at 12:34 pm (6 years ago)

   Ma bucur ca-ti place. 🙂

   Reply
 2. Kono
  April 12, 2012 at 11:36 am (6 years ago)

  Chiar e o sursa buna site-ul, mai ales ca imi place ceaiul la nebunie.

  Reply
 3. Andreea Rizea
  April 12, 2012 at 3:40 pm (6 years ago)

  Am intrat si eu de curiozitate si chiar imi place…mi-am facut cont iar acum nu ma mai satur de citit…

  Reply
  • Mihaela
   April 12, 2012 at 4:40 pm (6 years ago)

   Ma bucur ca iti place Andreea. 🙂

   Reply
 4. Slash
  April 14, 2012 at 5:36 pm (6 years ago)

  Da fain siteul, am citit si eu vreo 15 min

  Reply

Leave a Reply

More in web
Calendar pentru seriale

Ştiţi de acum că sunt înnebunită după seriale. Urmăresc în jur de 50 - comedii, drame, sci-fi, nu contează. Îmi...

Close