Am aflat despre portalul unceai.ro încă înainte de a putea să-l “răsfoiesc”, de pe Facebook bineînțeles. 🙂 Sunt foarte atentă la toate știrile și noutățile despre ceai, așa încât nu am putut rata informația că va fi lansat un astfel de site.

Acum, după câteva săptămâni în care l-am vizitat aproape zilnic, pot spune că îmi place foarte mult. De la logo, la site, prezența pe rețelele de socializare, calitatea articolelor, posibilitatea conectării cu Facebook, forumul și multe altele.

Dar să nu mă grăbesc, mai întâi trebuie să știți că Unceai.ro cuprinde reţete de ceaiuri, atât medicinale, cât şi aromatice. Totodată, oferă articole cu informaţii utile despre plante medicinale, alimentaţie, casă, frumuseţe şi tratamentul bolilor. Pe site veţi găsi de asemenea şi o selecţie vastă de localuri din ţară unde vă puteţi petrece timpul liber.

Site-ul este încă la început dar are deja o colecție de 2000 de articole. Localurile vor urma să fie înscrise (de-abia aștept), forumul așteaptă să fie populat cu discuții despre ceai și sănătate. Este un proiect frumos și îl susțin cu mare drag. Și mai ales mă bucur că s-a investit în acest proiect, în imaginea sa, chiar arată foarte, foarte bine.

Cu această ocazie îi felicit pe administratori și le urez mult succes în continuare, la cât mai multe articole și la cât mai mulți utilizatori vorbăreți. 🙂

Pentru iubitorii de ceai: dați like paginii UnCeai.ro pentru a fi la curent cu știri și pentru a participa la concursuri cu premii foarte tentante.

6 Comments on Despre UnCeai.ro

  1. Am intrat pe site si este exact cum l-ai descris tu. Propune teme interesante de discutie, teme pe gustul meu, culmea e ca am in plan un articol(pentru azi) si am gasit si acolo subiectul(abordat putin diferit). Ce mai,imi place, multumim de recomandare, Mihaela. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.