În această seară, plimbându-mă prin frumoasa (și aglomerata) grădină a Palas-ului, am văzut o cutie mare, frumos colorată, cu conținut secret. Nu era dezvăluit nimic pe partea ei exterioară, erau doar câte 2 găuri mici pe fiecare parte, pentru ca trecătorii să arunce o privire înăuntru.

Din păcate n-am reușit să mă uit și eu, erau mulți tineri în jur, se făcuse și coadă la un moment dat. Puteți observa cutia în poza de mai jos (făcută de dimineață, când era mai liber) – ca să știți mai bine despre ce cutie e vorba și unde e amplasată mai exact.

Acestea fiind zise, voi care credeți că este povestea acestei cutii? Ce conține, ce reprezintă, ce promovează? Sunt curioasă să citesc la ce v-ați gândit voi. 🙂

Aștept răspunsurile voastre în comentarii. Mâine sau vineri dimineață cel târziu voi selecta 10 dintre cei care au răspuns iar aceștia mă vor însoți (dacă pot și dacă doresc, bineînțeles) la surpriza care va avea loc la Palas Mall, sâmbătă, la ora 18.30, când misterul cutiei va fi elucidat.

Invit și persoanele care nu sunt din Iași să răspundă, chiar vreau să vă pun imaginația la lucru. 😛

*Am ales 10 persoane, însă nu știu sigur dacă toți sunt din Iași sau dacă pot veni sâmbătă, așa încât am rugămintea să mă anunțați prin comentariu sau pe mail/messenger dacă sunteți interesați să veniți la eveniment.

Acesta va avea loc sâmbătă, la ora 18.30, în grădina Palas-ului, în locul unde este amenajată acum cutia. Eu zic să nu pierdeți ocazia să vedeți cu ochii voștri ce se ascunde în cutie. Ne întâlnim acolo, urmărim evenimentul, facem poze, vorbim, cred că o să fie frumos. icon smile Despre curiozitate

 • Kroko
 • Nico
 • CorinaP
 • MihaelaC
 • Miki
 • Adina Bădărau
 • Andreea
 • Călin Andreea Daniela
 • Sepu
 • Mazgalica

24 Comments on Ghici ciupercă ce-i?

 1. Un loc amenajat( o banca cu ceva – o masa), o statuie, un joc pentru socializare, hmmm…
  Chiar sunt curioasa ce contine acum :))

 2. Tocmai am trecut pe acolo dar nu am vazut-o :)) Sunt curioasa si m-as duce acum sa ma uit (stau chiar vis-a-vis), dar fiind noapte sigur e prea intuneric in cutie ca sa vad ceva :))

  • :)) Nu prea pot sa-ti explic exact unde e, dar cred ca iti poti da seama din fotografie. Nu sunt inca familiarizata cu Palas-ul. :)) Oricum, prin apropierea gradinii, unde sunt bancute, si un spatiu mare delimitat de niste perdele albe. Ceva de genul. 😛

 3. Am vazut ieri cand o asamblau baietii :):) inauntru e la fel de colorata insa nici nu am stat mult sa vad daca au pus ceva acolo. Ma gandesc ca daca era ceva de la Coca Cola, cutia era rosie 🙂 Cine stie, poate te uiti inauntru si cineva iti da o minge, o sticla de suc, un voucher :D.

 4. Cred ca-i “o chestie” 😀 pentru a atrage clienti pentru unul din restaurante. Poate La Folie? Sau poate viitorul restaurantul japonez?

 5. poate fac ceva reclama la un viitor Starbucks (tare mi-ar placea sa fie si in Iasi unul) sau un stand cu cea mai buna inghetata din lume :)))

 6. Dacă te-am recunoscut eu bine, înseamnă că te-am văzut aseară în grădină (parcă aveai o fustă roșie și mai erai cu doamnă). Sper ca data viitoare să-mi fac curaj și să vin să te salut 😀
  Cutia tot aseară am văzut-o dar mă gândeam că o fi ceva gen “camera ascunsă”, iese vreun zombie din cutie sau vreo maimuță și râd ăștia de curiozitatea mea :))

  • Da, da, eu eram. 🙂 Eram cu sora si cu nepotica mea. Si da, data viitoare trebuie neaparat sa ne salutam. Dar cine stie, poate ne vedem sambata la ora 18.30, daca poti si doresti sa vii. 🙂

  • A treia oară va fi cu noroc și ne vom cunoaște personal 🙂
   Oricum eram și eu cu o prietenă și copilul ei(te-am văzut de departe și-mi era greu să țin pasul cu cel mic sau el cu mine).
   Mâine dacă voi fi la Palas la ora 18.30, sigur ne vom cunoaște 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.