M-am îndrăgostit de noua colecție de oje de la OPI – Vintage Minnie Mouse. Colecția Minnie Mouse conține 4 nuanțe superbe de roz, iar dintre acestea preferata mea este Nothin’€™ Mousie ‘€˜bout It, ce conține inimioare roz. În general ador culoarea roz pe unghii, mi se pare că este culoarea care mi se potrivește cel mai bine, care-mi face unghiile tare frumoase și vesele. 🙂

Din câte am văzut pe blogurile străine, e de preferat ca Nothin’€™ Mousie ‘€˜bout It să fie aplicată deasupra unei alte oje, pentru că are o culoare destul de pală. De aceea aș vrea să achiziționez măcar 2 din cele 4 nuanțe din colecție, însă problema e că nu le-am văzut pe niciun magazin online românesc. Nu au apărut încă în România? Am citit că Vintage Minnie Mouse a fost lansată în iunie 2012, mai durează până ajunge la noi?

Dacă cumva ați văzut această colecție pe undeva, dați-mi de știre vă rog, vreau tare mult să le am. 🙂 Mulțumesc!

Later edit: Am mers la magazinul Top Line (de pe Anastasie Panu) și mi s-a spus că noua colecție va apărea în magazine începând cu luna iulie. La Top Line o ojă OPI costă 47 lei, același preț ca în magazinele Douglas.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments on Nothin’ Mousie ’bout It

  1. Mie imi place mult “if you moust you moust”. 😀 Sunt curioasa cum ar iesi manichiura cu cea cu inimioare roz. Daca o vei gasi, sa ne arati si noua rezultatul. 🙂

    • Cu siguranta va voi arata! 🙂 Pe locul 2, dupa cea cu inimioare, imi place I’m all ears. Combinate, cred ca arata superb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.