De când mi-am schimbat telefonul (și-mi merge bine wireless-ul) am căutat și găsit o mulțime de aplicații interesante, legate de sănătate, dietă, frumusețe. Atât de multe încât nu apuc să intru nici măcar săptămânal pe ele. Așa am ajuns la concluzia că mai bun este un loc care să conțină toate aceste domenii la un loc, dispuse pe categorii, ușor de “răsfoit” și de ales informația căutată.

InFit este un asemenea site. Din câte am putut să văd, conține cam tot ce vrei să știi despre sănătate, diete, sport, iar ca un mare plus are o mulțime de calculatoare de calorii, grăsimi, greutate ideală, ș.a. Știu că acestea din urmă sunt foarte populare și căutate pe net. Merită a fi menționate și videoclipurile de pe site, cu exerciții de fitness și masaje.

Dar haideți să vedem mai exact ce puteți găsi aici.

Secțiunea Exerciții de slăbit este formată din patru categorii de exerciții: Bazele fitnessului, Tae Bo, Zumba și Step Aerobic. Expertul de fitness Ioana Chiriliciuc explică prin videoclipuri exerciții mai antrenante sau mai moderate pentru toate grupele de mușchi.

În secțiunea Diete de slăbit vizitatorii pot găsi o mare varietate de regimuri de slăbit. Autorii nu s-au cenzurat, unele diete au fost criticate dacă s-a considerat că sunt agresive sau pot dăuna sănătății.

Secțiunea Rețete culinare conține articole despre nutriție sănătoasă și diverse rețete culinare, care pot fi utile unei persoane angajate într-un program de slăbit.

Secțiunea Sănătate și frumusețe oferă informații legate de îngrijirea părului, îngrijirea pielii, întreținerea corpului, kinetoterapie, boli și afecțiuni, detoxifiere, plante medicinale. Tot aici găsiți și un dicționar medical.

Secțiunea Produse de slăbit prezintă produse de slăbit prezente pe piața din România. Acestea au fost analizate și s-a relatat părerea autorilor despre fiecare în parte. Nu au fost ridicate în slăvi, doar câteva au fost recomandate iar restul au fost explicate într-o notă neutră.

Despre secțiunea Calculatoare vă povesteam un pic mai sus. Găsiți aici calculatoare calorice pentru femei însărcinate, calculator de masă musculară, calculator pentru măsurarea aporului caloric, necesar sau pierdut în timpul exercițiilor, pentru măsurarea ratei bătăilor inimii sau pentru a afla raportul dintre talie și șolduri. Și multe altele.

N-am eu foarte mult timp liber zilele astea, dar tot am acordat 30 de minute site-ului și nu m-am putut abține să nu-mi calculez tot felul. Și acasă, spre seară, o să testez și eu Zumba, cu ajutorul videoclipurilor. Poate mă prinde. 🙂

Încercați și voi InFit, dacă sunteți pasionați de frumusețe și sănătate, sigur veți găsi ceva care să vă intereseze pe site.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Sănătate, dietă, frumusețe – într-un singur loc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.