1Ofer prin tragere la sorţi biografia autorizată a lui Steve Jobs, realizată de către Walter Isaacson. 

Pornind de la o serie de peste 40 de interviuri cu Steve Jobs, derulate de-a lungul a peste doi ani – precum şi pe intervievarea a peste o sută de persoane apropiate lui Jobs, familie, prieteni, adversari, competitori sau colegi – Walter Isaacson a reuşit să creioneze portretul vieţii trepidante şi a personalităţii de o intensitate mistuitoare a unui antreprenor creativ, care, prin pasiunea sa pentru perfecţiune şi prin hotărârea  încrâncenată, a revoluţionat şase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animaţie, muzică, telefoanele, tabletele computerizate şi conţinutul digital.

Ce trebuie să faci?

  • Dă Like paginii de Facebook a blogului. Link aici.
  • Dă Share public acestei postari (ai grijă să setezi opţiunea public altfel nu o voi vedea şi nu vei fi luat în considerare)
  • Lasă un comentariu la acest articol cu cuvântul “particip”. Şi menţionează şi numele cu care ai dat like.

Perioada concursului: 20 mai – 2 iunie 2014 (inclusiv).

Câştigătorii vor fi aleși de mine, prin tragere la sorţi (sistemul random.org).

Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România.

Vă rog nu comentaţi ca Anonim şi cu adresă de email fictivă. Voi lua legătura cu câştigătorul în vederea trimiterii premiului, însă dacă nu reuşesc (emailul nu este cel corect, nu mi se răspunde, s.a.), va fi desemnat alt câştigător.

Later Edit:

S-a încheiat concursul de ceva timp, îmi cer scuze că nu am extras câştigătorul mai repede, dar am avut o perioadă mai mult decât încărcată. Aşadar, am ales câştigătorul cu ajutorul sistemului random.org.

Câștigătorul este…

Orjen!

castigator

Felicitări! Te voi contacta cât de curând pentru datele de contact.

Lista completă de participanți:

participanti

29 Comments on Concurs – câştigă biografia autorizată a lui Steve Jobs!

  1. Faina cartea. Am citit-o aproape pe nerasuflate. Nu doar pentru ca e scrisa bine. Dar mai ales pentru ca e vorba de viata lui insusi Steve Jobs, guru-ul revolutiei digitale. Celor care nu au castigat sau care nu o au si nu au citit-o inca, o recomand cu caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.