Ne apropiem cu paşi repezi de Sărbători. Deja am început să mă gândesc la cadourile pentru cei dragi mie. Dacă la fete şi femei lucrurile sunt destul de simple (bijuterii, cărţi, parfumuri, îmbrăcăminte), la bărbaţi e mai greu. La fiecare aniversare, onomastică sau sărbătoare, mă chinui să găsesc cadourile potrivite pentru bărbaţi, umblu ore întregi prin magazine căutând acele produse care să le facă plăcere, pe care să nu le considere inutile şi să le arunce prin vreun dulap.

Una din problemele noastre, ale femeilor, e că tindem să le cumpărăm bărbaţilor cadouri care mai mult ne-ar plăcea nouă. Sau cadouri care să fie romantice, drăguţe, finuţe. Ştiţi voi: ursuleţi, albume foto, bijuterii cu iniţialele noastre, haine cu care ne-ar plăcea nouă să se îmbrace, vouchere la restaurante unde să ne ducă pe noi. Şi aşa mai departe. Trebuie însă să ieşim din zona de confort şi să cumpărăm cadouri care să le facă lor plăcere. Primul lucru care trebuie stabilit este personalitatea destinatarului cadoului. Este matur, sofisticat? Este mai jucăuş? Cum îi place să-şi ocupe timpul liber?

De exemplu tatăl meu este un bărbat sofisticat, elegant, rafinat. Are deja toate gadget-urile de care ar avea nevoie, nu e adeptul jocurilor pe calculator sau tv, are suficiente cărţi sau muzică. Atunci ce aş putea să-i cumpăr astfel încât să fiu sigură că o să-i placă? Artă şi decoraţiuni. Şi am găsit aşa ceva printre alte cadouri speciale MyMan.ro.

Am selectat de acolo cateva produse care stiu ca ar face impresie. Un set de scris Windsor, ce conţine cerneală, peniţe, stilou de lemn, aşezată într-o cutie de lemn cu închizătoare de bronz. Un stand de cărţi format din 2 globuri, montaj în bronz şi finisaj franţuzesc. Un model arhitectural din lemn de cireş şi mesteacăn, cu umbre şi lumini subtile şi forme sinuoase. Un glob pământesc cu stand din lemn strunjit şi finisaj de nuc. Wow, nu? Asemenea obiecte îmbracă frumos o cameră, pot transforma chiar şi cel mai simplu living într-o cameră rafinată, cu accente retro, perfectă pentru primirea celor mai importanţi oaspeţi. Sau ar putea schimba look-ul unui birou încărcat de tehnologie, cu un plus de rafinare şi un îndemn către creativitate.

 

set-de-scris stand-carti model-arhitectural glob-pamantesc

Alegerea cadoului potrivit este ceva important pentru mine. Atunci când văd că produsul pe care eu l-am ales este apreciat, ţinut la loc de cinste, folosit, lăudat, îmi creşte inima de bucurie.

La final vă doresc spor şi succes în găsirea celor mai frumoase cadouri pentru bărbaţii din viaţa voastră! Şi dacă aveţi idei bune, împărtăşiţi-le cu noi, cu siguranţă ar fi de ajutor.

5 Comments on Cadouri pentru bărbatul sofisticat

  1. Nu pot sa creeeeeeeeed. Si iti dai seama de ce, ne-am potrivit de minune cu articolul asta.
    Eu stiu sigur ca vreau un parfum, acu`sper sa stie si cei din jurul meu asta. :))

  2. Il voi sfatui si eu pe iubitul meu sa intre pe site-ul recomandat sa-si aleaga ceva pe gustul lui. Tocmai ce mi-a marturisit ca deja mi-a cumparat un cadou de Craciun. Eu mi-as dori ceva pentru DSLR, un obiectiv nou, un filtru ceva. 😀 Parintilor le-am sugerat sa-mi cumpere si mie un bichonel alb si pufos si mi-au replicat ca ce, vreau sa-i trimit pe afara sa-mi plimbe catelul? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.