Cafea Barbados, Hawaiian Nut & Caramel – CTS Corner

cafea-caramel-cts-corner cafea-barbados-cts-corner

Unul din cadourile primite de sărbători a fost o punguţă de 150 grame de cafea Barbados de la CTS Corner. De asemenea am avut posibilitatea de a degusta alte câteva sortimente de cafea aromatizată, 100% arabică, de la CTS Corner, mai exact Caramel şi Hawaiian Nut. Şi aşa am reuşit eu să renunţ la cafelele de tip 3 în 1, de care ştiam că nu-s deloc sănătoase, că sunt pline de e-uri. Nici nu mai vreau să aud de ele.

Dintre sortimentele încercate preferatul meu este Barbados, cu aromă de ciocolată şi nucă de cocos. Nu vă puteţi imagina ce frumos miroase! De fapt toate aceste cafele aromatizate miros superb şi culmea e că parfumul lor se menţine, chiar dacă ai lăsat punguţa desfăcută doar un minut.

Eu cafeaua o prefer slabă şi peste toate adaug şi zahăr şi lapte, aşa încât sunt conştientă că nu simt aroma ei aşa cum ar trebui, naturală şi concentrată. Dar chiar şi aşa, este delicioasă această cafea.

Cafeaua Caramel, cu aromă de caramel, logic, mi s-a părut cam dulceagă pentru mine. Hawaiian Nut, cu aromă de alune prăjite şi nucă de cocos, a fost mai bună, dar nu la fel de bună că Barbados.

După ce mi-am început dimineaţa cu o cafea, am păstrat zaţul pentru un scrub şi bine am făcut. L-am folosit pentru corp (o să încerc însă şi pentru ten), n-am mai adăugat miere (poate data viitoare) şi a fost perfect aşa. Cafeaua este suficient de grasă, are o aromă deosebită, aşa încât exfoliază şi lasă şi pielea hidratată. Nici n-a mai fost nevoie să folosesc o cremă hidratantă.

O pungă de 100 grame de cafea aromatizată costă 15 lei. Poţi să o cumperi boabe sau să ceri să fie măcinată. Pe viitor vreau să mai cumpăr câteva sortimente, mi se par interesante Hazelnut, Swiss Coffee, English Toffee, Chocolate.

Pentru informaţii legate de sortimentul Belgian Praline, click aici. L-am prezentat pe blog acum 4 ani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Cafea Barbados, Hawaiian Nut & Caramel – CTS Corner

  • Mihaela
   December 30, 2015 at 11:27 am (2 years ago)

   Nici eu nu eram, dar de cativa ani imi face mare placere sa-mi incep dimineata cu o cafea buna. 🙂

   Reply
 1. Victoria West
  December 31, 2015 at 9:35 pm (2 years ago)

  La multi ani Mihaela, si sa ai parte de tot ce iti doresti in noul an!
  Xoxo, Victoria

  Reply
  • Mihaela
   January 2, 2016 at 6:51 pm (2 years ago)

   Multumesc mult Victoria, la multi ani! Un an nou fericit!

   Reply
 2. Nice
  January 2, 2016 at 11:37 am (2 years ago)

  Si eu beau tot cafea slaba, black acasa si cu lapte sau frisca in oras. Si zahar, evident. Toate sortimentele prezentate de tine in articol sunt interesante, le-as incerca si eu, evident. Dar cum iti mai spuneam si altadata pentru mine cafeaua este importanta pentru efectul produs in organism si mai putin pentru aroma. 😛
  La multi ani, Mihaela, sa ai un an excelent in care sa-ti indeplinesti toate dorintele. :*

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Cafea Barbados, Hawaiian Nut & Caramel – CTS Corner

 1. […] Dintre sortimentele încercate preferatul meu este Barbados, cu aromă de ciocolată şi nucă de cocos. Nu vă puteţi imagina ce frumos miroase! De fapt toa… citeste mai mult […]

Leave a Reply

More in food & drinks
Oliviera – aplicaţia care-ţi potoleşte foamea

Se da următorul scenariu: după-amiază, după serviciu, plecată pe la prieteni. Nu mai avem chef să ne apucăm de gătit,...

Close