Au trecut vreo 2 ani de când am pus ultima dată pe blog poze cu modelele de unghii cu gel pe care mi le-au făcut fetele de la Bellessere. Pentru că am văzut interes pe acest subiect am zis că hai să transfer nişte poze de pe Instagram aici, pentru inspiraţie. 🙂

În ultimul timp mi-am mai schimbat gustul la modele de unghii, acum prefer culori mai “cuminţi”, desen doar pe câte un deget de la fiecare mână…dar veţi vedea şi voi asta, în pozele de mai jos.

Gel perlat, cu model pe întreagă suprafaţă a unghiei + un punct de sclipici. Fetele de la salon aduc periodic noi tipuri de gel iar eu nu rezist tentaţiei de a le încerca. 😛

Model făcut pentru luna februarie – un degrade + inimioare roşii pe inelar. Un fel de french…mai diferit.

De-abia vă ziceam că am adoptat culori mai cuminţi la unghii şi acum vă arăt această poză. Scuza? Era vară, aveam chef de ceva mai trăznit.

Prima şi ultima dată când am ales culoarea galben pentru unghii. Nu că nu mi-ar plăcea, dar cred că mi se pare un pic ciudat. Prostii de-ale mele. Ar trebui să-mi mai fac. 🙂 Model diferit pe inelar, roz, cu desen flori de cireş.

Printre cele mai frumoase modele de unghii cu gel pe care mi le-am făcut vreodată. Am apelat de vreo 3 ori la acest tip de model, dar niciodată nu iese la fel. Adică baza roz pal, flori pe fiecare unghie + un pic de sclipici.

Model pentru Crăciunul 2015. Unghii roşii, auriu cu sclipici pe degetul mijlociu şi pe inelar bază albă cu buline roşii şi aurii. Mi-e drag acest model, acum îmi pare rău că nu l-am refăcut pentru Crăciunul trecut.

Notă: Observaţi că pe măsură ce vă arăt poze din trecutul mai îndepărtat, modelele şi culorile sunt mai curajoase. 😛 Ca să vezi cum se schimbă omul. Eu care mereu mi-am zis că nu îmi voi face modele plictisitoare, french-uri sau unghii fără niciun desen pe ele.

 Vă arăt acum şi un model care nu mi-a plăcut deloc, nu ştiu de ce l-am ales. Nu prea aveam inspiraţie în acea zi. În poză se văd şi mai urât, unghiile fiind un pic crescute. Deci unghii roz cu nişte steluţe negre aplicate pe inelar.

Nu e chiar roşu, cred că mai degrabă un corai, cu model mai complicat pe inelar. Trandafiri negri, sclipici auriu…nu l-aş reface.

Singura dată când am avut cristale aplicate pe unghii. Nu le pot suporta, tot timpul am tendinţa să trag de ele, să le scot. Un french obişnuit, cu model mai deosebit (şi drăguţ) pe inelar.

Se vede că-s unghii de vară, nu? Un degrade roz-mov, cu două unghii cu baza albă şi buline roşii şi mov. Model vesel, nu glumă.

Ojă multicoloră. Albastru, se transformă în mov cred. Cu model diferit pe inelar, un trandafir, care iese în relief, nu mai ştiu prin ce tehnică e făcut. Acum nu mai sunt adepta unghiilor albastre, cel puţin nu un albastru atât de intens.

Unghii marsala, cu model diferit pe inelar – bază roz pal cu buline marsala şi auriu. Mi-e drag acest model şi l-aş reface în lunile reci de toamnă sau iarnă.

Am avut şi unghii verzi. 😛 Îmi place să le testez o dată, să văd cam cum ar fi. Nu mi-aş mai face acum pe verde, dar nu regret experienţa.

Marsala, grena, ceva între ele, cu model diferit pe inelar – bază roz deschis sau piersică şi flori roz.

Model cuminte, cu baza roz deschis şi iarăşi trandafir în relief + sclipici pe inelar.

Roz şi flori de cireş. Îmi place combinaţia asta.

Model simpatic şi jucăuş pentru Crăciun. French cu albastru, fulgi de nea pe toate unghiile + model pe inelar – brăduţ + un sticker cu un ursuleţ.

Model mai serios, pentru acelaşi Crăciun. Unghii roşii cu fulgi de nea mari pe degetul mare şi pe inelar.

Alt model care nu mi-a plăcut. Prea mult sclipici iar desenul de pe inelar…nu zice mai nimic.

În schimb acest model mi-a plăcut mult. Perfect pentru toamnă – unghii marsala cu o frunză aurie pe inelar.

Pentru şi mai multă inspiraţie vă recomand pagina de Facebook a salonului Bellessere, găsiţi acolo o mulţime de modele frumoase.

3 Comments on 20 modele de unghii cu gel

  1. In urma cu 3 ani purtam doar culori tari. Acum sunt doar la nude-uri si nu ma mai satur de ele. Chiar si la tinute, accesorii si pantofi merg mult pe nude. Mi se pare elegante si mereu la moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.