Am achiziționat de curând mai multe cărți de la editura Litera, colecția Disney Junior, și pentru că mi-au plăcut mult, vreau să vi le recomand și vouă.

Cred că multe dintre ele sunt noi, nu le-am mai văzut până acum în librării sau online. Cărțile nu sunt doar pentru copii de 2 ani, ci pornind de la această vârstă. Eu am observat că de-abia acum începe Ilinca să aibă răbdare să-i citesc mai mult și atunci aceste cărți sunt potrivite, mai ales că iubește personajele din ele.

Sofia Întâi. 7 povești pentru toată săptămâna – 23.60 lei (59% reducere)

Ce fetiță nu o iubește pe Sofia? Până și mie îmi plac aceste desene animate.

Cartea conține 7 povești, care descriu fiecare câte un episod din desenul animat: A fost odată o prințesă, Lecția de magie, O întrecere cu peripeții, Invitație la petrecere, Amuleta și imnul Misteriei, Balul de Halloween, Noul prieten al Sofiei.

Disney Junior. 7 povești pentru toată săptămâna – 23.60 lei (59% reducere)

Ilinca e mare fan Minnie Mouse (ca toate fetițele, de altfel), așa încât i-am luat și acest volum, cu 7 povești, cu următoarele personaje: Mickey și gașca, Plușica, Sofia Întâi și niște băieți pirați, de care nu aveam habar până acum.

Mi se pare un preț foarte bun pentru această colecție, cărțile sunt destul de groase și de calitate foarte bună.

Doctorița Plușica. 7 povești pentru toată săptămâna – 23.60 lei (59% reducere)

Îmi plac mult desenele animate cu Plușica, mi se par foarte educative, îi învață pe copii foarte multe lucruri.

Cartea cuprinde 7 povești, fiecare poveste fiind practic unul din episoadele din desenul animat + încă o poveste, bonus.

Povești: Doctorița Plușica, Baloane de săpun, Zapi și zăpada, O oiță geloasă, Lenny – mașina de pompieri, Ricardo Fuge-Iute, Sirena Melinda, Dansatorea Hawaiană.

Marea carte cu povești (cu jucărie cadou) – 24.28 lei (59% reducere)

Mi s-a părut un preț foarte bun pentru o carte cu 176 de pagini.

Cuprinde povești cu Sofia Întâi, Mickey și Minnie Mouse și pirații.

Are și o jucărie cadou, mai exact Minnie, dar este o figurină foarte mică, eu am pus-o deoparte, mi se pare un pic periculoasă pentru un copil mic.

Fancy Nancy. Superb! Magnific! Perfect! – 13.31 lei (41% reducere)

Și Nancy este un personaj îndrăgit de Ilinca. Adevărul e că și mie îmi plac mult desenele cu această fetiță cochetă.

Cartea este subțirică, cu puțin text. Nancy se prezintă, își arată camera, vorbește despre hobby-urile ei, despre prietena ei Bree, despre familia ei. În 5 minute termini de spus povestea din carte.

Vampirina și prietenele ei – 39.90 lei (cumpărată la preț întreg din Cărturești)

Personajul preferat al Ilincăi este Vampirina. Nu știu de unde și până unde, dar se pare că Vampirina i-a cucerit inima.

Când am văzut acest volum în Cărturești, nu am mai stat pe gânduri și i l-am cumpărat. Cuprinde 2 povești, fiecare prezentând acțiunea dintr-un episod din primul sezon Vampirina.

Colecția “7 povești pentru toată săptămâna” mai cuprinde 2 volume, cu personajele din Frozen și Palace Pets, dar Ilinca încă nu le cunoaște, așa încât nu sunt interesante pentru mine (momentan).

Voi reveni cât de curând și cu alte recomandări de cărți pentru copii mici. Aștept și recomandările voastre, iubesc să-i cumpăr cărți Ilincăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.