Am fost de curând la Gura Humorului, într-o mini vacanță de 3 zile, și am fost foarte plăcut surprinsă de zonă și de cazare. Astăzi vă voi vorbi în special de pensiunea la care am fost cazați, Bukovina Blue, pe care o recomand cu drag, în special familiilor cu copii.

Am găsit cazarea pe Booking, pentru 3 nopți de cazare într-o cameră triplă cu balcon am plătit 634 lei (am beneficiat și de o reducere de 10% din partea Booking).

Am ajuns ușor la destinație, vila nu este direct la stradă, astfel încât este într-o zona liniștită. Curtea mi s-a părut foarte mare și foarte frumos aranjată. Există și locuri de parcare în curte. Ai o mulțime de locuri unde te poți relaxa, de la multiple balansoare, la mese din lemn cu băncuțe + minunatul loc de joacă pentru copii.

De când sunt părinte recunosc că remarc în special facilitățile pentru copii. Dacă copilul meu este mulțumit, garantat sunt și eu. 

Locul de joacă este foarte bogat, cu 3 trambuline mari, câteva leagăne, o frânghie de cățărat, 2 tobogane, o mică căsuță din lemn.

Curtea este înfrumusețată cu flori, copaci, este foarte îngrijită, cu multă atenție la detalii. Într-o zi au intrat în curte câteva zeci de oițe, la păscut. Ilinca a fost foarte încântată.

Se poate folosi bucătăria comună (cu toate facilitățile, inclusiv cuptor cu microunde, 2 frigidere mari, farfurii, s.a.), sunt mai multe zone de lounge (inclusiv acoperite), este și o zonă acoperită (un fel de terasă acoperită) unde poți face grătar.

Camera triplă are un pat dublu și un pat de o persoană. Ai TV, foehn în baie, prosoape, pahare, balcon cu măsuță și 2 scaune. În schimb nu este frigider în cameră, dar sunt mai multe frigidere în bucătăria comună, respectiv pe terasă. Totul este foarte curat, am apreciat că sunt o mulțime de coșuri de gunoi, astfel încât nu există niciun motiv să nu se păstreze curățenia.

Este multă liniște, gazdele sunt primitoare, dar îți oferă și intimitatea de care ai nevoie. Pensiunea este foarte aproape de Mănăstirea Humor, la care se ajunge pe jos în 5 minute. Lângă Mănăstire este un alt loc de joacă, foarte bine întreținut. În Gura Humorului am găsit multe restaurante cu mâncare bună, locuri de joacă pentru copii și bineînțeles, Complexul Arinis, cu piscină încălzită, telescaune, pârtie și o mulțime de activități pentru copii. Mi s-a părut o destinație grozavă pentru câteva zile de vacanță în familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.