De când cu pandemia, popularitatea voucherelor cadou (card cadou, gift card, cum vreți să-i spuneți) a crescut vertiginos și eu una mă bucur foarte mult. Până acum era ideea aia că e cam nepoliticos să dăruieșți vouchere, că arată că nu-ți prea pasă, că nu te implici, că nu ti-ai dedicat timp să alegi un cadou. Bun, dar adevărul e că de cele mai multe ori nu facem cele mai bune alegeri iar acele cadouri ajung să fie nefolosite sau aruncate. Nu e păcat?

Acum multe site-uri sau magazine oferă posibilitatea achiziționării de vouchere cadou, deci aveți de unde alege. Vă puteți gândi la ce are sărbătoritul nevoie sau ce pasiuni are și în plus, pentru a arăta implicarea voastră, puteți compune un text frumos, din inimă. Și cu siguranță va fi apreciat.

Așadar, câteva idei de vouchere cadou:

  • voucher cadou EMAG (poate avea o valoare între 10-3000 lei)

În acest moment mi se pare cel mai versatil voucher. Poate fi dăruit oricui, pe emag găseșți orice dorești, de la cărți, jucării, haine și până la scule și mâncare. În ultimul timp am observat că până și cosmeticele, parfumurile și produsele de îngrijire au prețuri excelente pe emag (la fel ca cele de pe Farmacia Tei și restul farmaciilor cu prețuri mici), așadar e imposibil să nu găsești ceva care să-ti folosească. Voucherul cadou EMAG are valabilitate 6 luni. 

  • voucher cadou Notino (poate avea valoarea de 100-200-300 lei)

E un voucher bun pentru cumpărat parfumuri. De obicei pe Notino (mai nou și pe emag) găsesc cele mai bune prețuri la parfumuri originale. Tot de aici eu mai cumpăr periuțe de la Curaprox sau spumante de la Avon (cel de crini albi îmi place de vreo 15 ani). Voucherul cadou Notino are valabilitate 12 luni. Dacă aveți rude/prieteni prin alte țări, puteți căuta site-ul Notino și acolo, eu l-am găsit în Olanda de exemplu. Și puteți cumpăra voucher de acolo.

  • voucher cadou Libris (poate avea o valoare între 10-2000 lei)

Libris este, după părerea mea, cea mai bună librărie online pentru că încearcă să pună la fiecare carte și câteva pagini din interior. Acest lucru este foarte important atunci când vrei să cumperi cărți pentru copii. Așadar dacă aveți sărbătoriți pasionați de cărți, Libris este o alegere foarte bună. Voucherul cadou Libris are valabilitate 6 luni. Livrează și internațional.

  • voucher cadou Cărturești (poate avea o valoare de până la 9999 lei, multiplu de 10)

Voucherele cadou de la Cărturești pot fi folosite și în magazine. Pot fi o alegere bună pentru persoanele mai în vârstă, care nu fac cumpărături online. Livrează și internațional.

  • voucher cadou Publica (50-100-150 lei)

Un voucher care mi-a fost dăruit și de care m-am bucurat mult a fost cel de la editura Publica. Este un cadou ideal pentru cei care iubesc să citească cărți de bussiness, știință, antreprenoriat sau biografii.

  • voucher cadou Palas (50 sau 100 lei, pentru sume mai mari pur și simplu luați mai multe vouchere)

Dacă sunteți din Iași, o altă alegere foarte bună este un voucher cadou de la Palas. Sunt valabile în cele mai multe din magazinele din Palas (din păcate nu și în H&M), cum ar fi Zara, Stradivarius, Massimo Dutti, Musette, Noriel, Nike, Oysho, Jolidon, Cărturești, Douglas, Sephora.

  • voucher cadou Dedeman (100-300-500-1000-2000-5000 lei)

Da, există o variantă și pentru bărbații din viața noastră, cei care se simt la Dedeman cum ne simțim noi în mall. 🙂

Cam acestea sunt voucherele pe care le-am cumpărat și dăruit. Gășiți vouchere la majoritatea magazinelor, vă mai dau doar câteva exemple: Bonami, Sephora, Fashion Days, Jysk, etc. Mi-ar fi plăcut să existe voucher cadou si pe Elefant sau pe The Book Depository, poate vor apărea pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.