Alegerea mea nu e chiar din Iași, este însă din județul Iași, mai exact din comuna Miroslava. Da, comuna bogată de care ați auzit cu toții, care se dezvoltă într-un ritm amețitor. O comună care are deja 2 parcuri de joacă foarte frumoase și unde se va deschide cât de curând și Family Market, cu o mulțime de magazine, restaurante și diverși prestatori de servicii.

Am descoperit anul trecut acest parc și mi s-a părut imens! Nu știu dacă e mai mare sau nu decât cel din Tătărași (nu am fost niciodată acolo), dar cu siguranță este mai mare decât restul parcurilor pe care le-am mai văzut, inclusiv cel din Parcul Expoziției.

Acest parc se remarcă în principal prin numărul și mărimea toboganelor. Sunt foarte multe, cred că vreo 10, de toate mărimile, și pentru bebeluși dar și pentru copii mari. Leagăne sunt doar 2, pentru copii mici. Este și o plasă de cățărat, balansoare, o mică căsuță, tuburi prin care pot trece și multe altele. Pe jos este un covoraș moale, ca să nu se rănească copiii. Sunt și câteva echipamente de sport pentru tineri/adulți. Mai multe poze găsiți pe Google Maps.

Este și loc de parcare suficient, chiar lângă parc. Sunt câteva bănci, un gunoi, iar parcul este înconjurat de acel gard colorat, pentru siguranța copiilor. Sunt și camere de supraveghere.

Principalul dezavantaj este că nu beneficiază de umbră, nu sunt plantați copaci în jur, așa încât nu este o soluție bună pentru zilele caniculare. Pentru acele momente recomand parcul de joacă din Parcul Expoziției, acolo e foarte ok când e cald afară. Practic tot parcul de acolo este acoperit de copaci.

Merită încercat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.