Un tag foarte dragut de la Little D. Mi-a facut placere sa fac acest articol, chiar m-am relaxat aranjand in cutia de bijuterii cerceii, redescoperind unii mai vechi, dar care inca imi plac foarte mult, si amintindu-mi istoria fiecaruia dintre ei. Si sincera sa fiu, nici n-am avut timp sa scriu un articol mai elaborat…ajung acasa la 20.30, pana mananc si-l scot pe Albert afara se face 21.30, ora la care prefer sa ma uit la un serial sau sa citesc o carte. Bine ca vine weekendul si o sa am mai mult timp de blog. 🙂

Preferatii mei in acest moment sunt cerceii handmade – pinguinii, trandafirasii rosii si stelutele albe sunt de la Cercelusi, cerceii lungi, verzi, pictati, sunt de la Glorybox iar trandafirasii pe albastru de la Gandu 5 Boutique. Cerceii lungi, roz, i-am primit cadou de la Roxana, insa nu stiu de cine sunt realizati, iar cerceii din fire impletite i-am cumparat de la un targ handmade (nu mai tin minte numele celui care i-a realizat).

Despre cateva din perechile de cercei din pozele de mai sus v-am povestit aici. Restul sunt primiti cadou, de la prietene, de la sora mea sau de la mama iubitului meu. Ador cercelusii cu perle din ultima poza si cei in forma de semiluna, sunt foarte finuti si eleganti. Curios este ca din toate perechile de cercei din poze, mi se pare ca cel mai bine imi sta cu cei maro, cu acele cercuri care imita scoicile (a doua poza, la mijloc spre dreapta). Nu arata cine stie ce, dar de cate ori ii port imi incadreaza foarte bine fata si pur si simplu ma avantajeaza. Imi plac toate pozele in care apar cu acesti cercei, de aceea vara trecuta ii purtam o gramada. 🙂

Cam atat pentru azi. Probabil voi reveni zilele viitoare si cu top accesorii preferate pentru inele, bratari si coliere. Cu ocazia asta mai fac curat in cutia de bijuterii, am vazut ca s-au adunat prea multe prostioare.

16 Comments on Top accesorii preferate – cercei

    • Multumesc Nice. 🙂 Majoritatea sunt destul de vechi, unii au chiar si 7-8 ani. In ultimul timp nu am mai cumparat decat accesorii handmade.

  1. Sunt foarte frumosi! Si eu am trandafirasi rosii si o pereche cu fire impletite 🙂 Mi-a facut mare placere sa fac tagul, asa cum ai spus si tu, am descoperit unii vechi, m-am relaxat. Pupici

      • Draga mea, ma bucur ca ti-a placut suportul! 🙂 Il mai au pe site, plus alte modele frumoase. Sa ne arati si noua daca iti alegi ceva.
        Pe mine ma mai tenteaza cel pt. coliere.

        • Tocmai iti raspunsesem pe blog. 😛 Am comandat un suport, exact modelul pe care il ai si tu, multumesc frumos de idee. 😛 Cautam de mult asa ceva, dar nu stiam unde as putea gasi unul. Cel pentru coliere nu ma intereseaza in mod special pentru ca nu am multe coliere. De obicei am un lantisor din argint/aur cu un pandantiv dragut si il port pana ma plictisesc de el.
          Daca insa nu-mi va ajunge spatiul pentru cercei, poate voi mai comanda un suport doar pentru acestia (fara spatiu pentru coliere).

  2. Ma bucur tare mult ca ai facut tag-ul!
    Ai o colectie tare interesanta. Cel mai mult imi plac cei handmade. Fiecare pare sa aiba personalitatea lui.

    :*

  3. Sunt foarte draguti toti! Vad ca porti mai mult cercei care “atarna” (daca pot sa zic asa). Eu sunt adepta cerceilor cu surub. 🙂 Imi plac de la tine mult de tot cei cu semiluna si cei cu perla. 😀

    • Anca, da, imi plac foarte mult cei lungi. 🙂 Sunt simpatici si cei cu surub dar eu am parul foarte lung si nu prea se vad. De-abia astept sa-mi vina suportul pentru cercei, poate daca ii voi avea mereu la vedere o sa-i port mai des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.