fashion-902657_640Nu le-am văzut, nu le-am ales, în schimb am o mulţime de haine pentru copii. Cum de? Sora mea a făcut o curăţenie generală printre hainele copiilor ei şi pentru că majoritatea au fost foarte puţin purtate, m-a întrebat dacă să le păstreze pentru mine. Şi normal că am fost de acord, de ce nu până la urmă?

Copii cresc foarte repede. Asta o ştim cu toţii. Şi tocmai de aceea nu este deloc profitabil să cumperi şi să tot cumperi haine, mai ales din magazinele din mall, unde sunt foarte scumpe. Mi se pare incredibil cum nişte hăinuţe aşa mici, cu atât de puţin material, pot costă cât hainele pentru adulţi.

Mi-a atras atenţia zilele acestea un site cu haine copii, unde sunt vândute atât haine noi, de marca, cât şi haine second hand, majoritatea fără urme de uzură. Sunt haine de la mărci precum Marks & Spencer, H&M, Disney, Gap, Debenhams, la preţuri foarte bune, între 10-30 lei. Hainele sunt pentru toate vârstele, de la bebeluşi la adolescenţi.

Ce mi s-a părut foarte interesant la site este că poţi să cumulezi mai multe comenzi într-o singură livrare. Adică vezi azi nişte haine care-ţi plac, le comanzi, dar alegi să nu le primeşti acum, ci mai aştepţi, peste câteva zile se încarcă alte haine, le comanzi şi pe alea, şi primeşti o singură comandă, mai mare, ca să nu plăteşti transportul de mai multe ori şi nici să nu pierzi hainele care ţi-au plăcut. Mi-ar plăcea acest lucru şi la site-urile de unde mai cumpăr eu haine, deşi înţeleg de ce e foarte greu de implementat.

Alt lucru interesant este că am aflat de ce unele produse noi se vând ca produse second hand. Se pare că este interzis să vinzi de noi anumite produse în România, dacă acele branduri nu au dat licenţă de comercializare sau nu vor să intre pe piaţa din România.

Îmi imaginez că atunci când eşti părinte simţi nevoia să-i oferi copilului tău doar ce e mai bun, indiferent de cât costă şi indiferent câte sacrificii trebuie să faci pentru asta. Am văzut asta şi la sora mea, întâi cumpără pentru copii, apoi dacă mai rămâne ceva, pentru ea. E normal, însă uneori trebuie să ne informăm mai bine, pentru că putem oferi ce e mai bun şi cu mai puţini bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.