Daca tot am inceput cu restaurantele, sa incep si cu cafenelele.

In ultimul timp m-am dus des in Maideyi. Au multe sortimente de ceaiuri, am incercat pana acum infuzia cu iasomie si ceva cu portocale si lamaie…ambele au fost delicioase. Localul este impartit in nefumatori/fumatori si ieri am observat ca au marit numarul de mese la nefumatori…de la 2 la 4 (dar foarte inghesuite…ceea ce nu este OK deloc. Daca ar fi ocupate toate cele 4 mese ai sta lipit de cel de la masa de alaturi). Preturile sunt medii spre mari, as zice. O infuzie este 6.5 lei iar o ciocolata calda combinatie alba/neagra 9 lei. O ciocolata calda simpla (alba sau neagra) este 6.5 lei. Mesele de nefumatori sunt exact la intrare si in perioada asta, de fiecare data cand deschide cineva usa mori de frig:). Dar macar sunt departe de mesele de fumatori si nu se simte deloc fumul de tigara. Este pozitionat aproape de corpul C al Universitatii Al.I.Cuza, in Copou. Imi place ca de fiecare data cand merg in Maideyi ma intalnesc cu cineva cunoscut, mai ales fosti colegi care invata la Facultatea de Informatica.

La Gelateria Veneziana, din Iulius Mall, imi place foarte mult inghetata (cum este si normal). In rest nu prea are nimic deosebit, doar vara cand scoate mesele afara.

In Corso mergeam des cand eram in liceu. Vara e frumos acolo deoarece gradina este inflorita. In rest chelnerii nu par foarte bine pregatiti. Intr-o vara am ramas surprinsa cand am vazut ca una dintre chelnerite era fosta mea profesoara de muzica din liceu. Am facut doar un an cu ea, dar tot a fost cam ciudat. Preturile din cate imi amintesc sunt medii.

Tot ce imi amintesc despre Arte Cafe e ca e mult fum acolo. Am stat la fumatori ca eram cu o prietena care fuma si abia puteam respira. Preturile sunt medii spre mari.

In aprilie anul trecut am fost prima data in Time Out. Imi placea cum era aranjat inauntru, am stat odata la masa si altadata pe o canapea, in fata usii de la intrare. Cred ca au mai schimbat inauntru de atunci, poate nu sunt chiar la zi cu informatiile. Chelnerii ne-au adus repede meniul, puteai sa comanzi si mancare (sandvisuri) dar numai pana la o anumita ora. Cand am fost vara, am stat la o masa afara. Mesele erau cu niste canapele mici iar cei care stateau inauntru erau pozitionati spre cei de afara si stateau tot pe canapele. Este o atmosfera ok, ce pot zice…Imi place acolo.Preturile sunt destul de mari.

Cam atat deocamdata ca trebuie sa ma duc sa-mi schimb cauciucurile la masina:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.