Astazi revin la cumparaturile online – site-uri din strainatate.

O veste buna pentru cumparatorii La Redoute…s-a deschis laredoute.ro si deci vom putea cumpara fara comisioane suplimentare, direct de pe site, beneficiind si de ofertele lor ( de ex. un set de voiaj la o comanda de minim 950 lei). Cum am mai zis, eu am mai cumparat de la ei un pulover si o geanta. Geanta nu prea mi-a placut, dar puloverul a fost ok.

Asos.com este un site care imi place foarte mult, sunt rochii absolut superbe, dar pretul de pe site + comisionul celui care iti face comanda…e o suma mult prea mare. Daca faceti comanda prin cineva va costa pretul de pe site + 50%, totul inmultit cu 5 lei). Ca sa va faceti o idee prima rochie de mai jos (cea albastra) v-ar costa 280 lei. (si e printre cele mai ieftine)

Oricum au produse foarte frumoase.

Alt site grozav, dar tot greu accesibil noua, este www.macys.com. Comisionul pentru comenzi este si aici foarte mare, cel putin 25 dolari in plus/produs. (la produsele mai scumpe este chiar mai mare).

Despre forever21.com v-am zis deja. Au haine foarte dragute si actualizeaza si site-ul foarte des. Aproape in fiecare zi aduc produse noi. Preturile sunt mult mai accesibile decat la macy’s sau asos. Comisionul este intre 15-20 dolari, in functie de cat costa produsul. Mi-am comandat si niste accesorii de aici si comisionul mi s-a parut mult prea mare…era mai mare decat costul produsului. Aveti mai jos 2 modele de rochii de pe site.

Din seria magazine online de haine din strainatate…urmeaza www.victoriassecret.com. V-am zis de experienta cu costumele de baie…deci trebuie sa aveti mare grija la ce marimi alegeti. Daca purtati S sau M, alegeti XS. In afara de costume de baie n-am mai incercat altceva, deoarece pretul era cam mare. La costume de baie se merita, ca oricum si in Iasi un costum de baie mai frumos costa 100-150 lei, dar pe o bluza n-as da chiar 150 lei. Comisionul este de minim 25 dolari la unii iar la altii este de 50% din valoarea produsului. Deci platesti dublu.

Cam atat cu site-urile de afara…daca am sa mai gasesc am sa mai adaug.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Cumparaturi online – haine (1)

  1. buna , as vrea sa fac si eu comanda pe site-ul forever21.com…dar merge sa mi trimita in Romania? mi am facut cont ,dar nu apare romania..intra si tu pe id-ul yullia2006 sau lasa mail…ms mult :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.