Incepand cu toamna trecuta, vecinii mei (cei de jos, cei de sus, cei de la scara alaturata) isi imbunatatesc apartamentele…pun termopan, schimba parchetul, etc. Problema nu e asta..chiar ma bucur ca au bani sa-si faca aceste modificari…dar zgomotul ma scoate din minti! Apartamentele astea vechi au peretii foarte subtiri si se aude ingrozitor de tare, plus ca ei nu inteleg ca macar la pranz sa inceteze cu zgomotul. Am tot suportat, am zis ca o sa termine, dar cum termina unul, incepe altul. De Sarbatori a fost liniste..acum iar au inceput…si mi-e teama ca incepe sesiunea si o sa continue asa. Cum pot sa lucrez/sa invat in casa mea, cu tot zgomotul de bormasine, de ciocan sau ce mai folosesc ei. Cateodata zgomotul nici macar nu este intrerupt si fac incontinuu cateva ore…atunci cand au lucrat asa trebuia sa termin un proiect cu multe calcule si tabele in excel pana a doua zi si va dati seama ce stresata si nervoasa am fost. Imi venea sa ma omor :).

Nu mai stiu ce sa mai fac…pot doar sa sper ca vor termina odata. Si sper ca in sesiune sa nu trebuiasca sa ma mut in alta parte ca sa invat.

1 Comment on Driving me crazy

  1. Bine ca aia macar termina cu lucrarile. Dar sa stai langa o sosea pe care trec zilnic 50.000 de masini? Galagia si claxoanele nu vor muri niciodata. Cat despre odihna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.