Citesc cu placere Reader’s Digest, de aceea mi-am facut cont pe site-ul lor si am si participat la un concurs acum vreo 4 luni. De atunci tot primesc scrisori.

Prima scrisoare de la ei imi spunea ca voi castiga 60.000 euro daca voi cumpara 2 carti de la ei (carti care costa foarte mult, peste 100 lei bucata). Astazi am primit alte 2 plicuri foarte interesante…

Prima ma anunta ca 99% dintre locuitorii Romaniei nu au primit oferta lor extraordinara si ca eu sunt extrem de norocoasa si ca am sansa de a castiga 60.000 euro. Chiar in acest moment o citesc. Sunt curioasa ce imi cer ei pentru asta…As paria ca trebuie sa cumpar iar cartile lor. ­čÖé Dar poate ma insel…Ia sa vedem..Imi zice ca in plicul celalalt se afla niste numere pe care trebuie sa le returnez. Oare chiar nu trebuie sa cumpar nici o carte? M-as mira. Da…apoi imi povestesc ei cum o sa transfere banii in ce banca vreau eu, ca o sa ma astepte o masina noua in fata casei mele, ca o sa castig un weekend de 5 stele in Bucuresti…La sfarsit imi povesteste Irina Popa (asa s-a semnat, este cica Presedintele Comisiei de Tragere la Sorti) cum ca multi oameni au ratat aceasta sansa si ca de ce sa arunc posibilitatea de a castiga atatia bani la gunoi…Pe cealalta pagina din primul plic este o harta si ma anunta iar ca daca castig, receptia va avea loc la Bucuresti, ca o sa imi dea bilet la clasa business, etc..

Da…acum sa vedem ce este in celalalt plic.Pe spate ma anunta cum ca voi gasi un mesaj de la Andreea Marin Banica!!!Wow..extraordinar. Nu mai puteam eu daca nu-mi scria ea un mesaj. Oare cati bani ii da ca sa-i puna poza si semnatura pe o hartie? Mi-e lene sa citesc mesajul de la ea…probabil ca si ea, ca Irina Popa, imi zice sa nu ratez aceasta minunata sansa. Tot in plic este un alt plic, in care trebuie sa trimit un raspuns, o hartie cu niste explicatii cum sa trimit un sms, o hartie denumita “garantia de acordare”, o alta hartie unde ma anunta ca pot castiga o masina daca trimit codul prin sms probabil, alt plic, dar plicul asta e pentru cei care vor sa participe la toata competitia (celalalt cica e doar pentru cei care vor sa trimita doar plicul ?!..si au posibilitatea sa castige 2500 euro sau nu mai stiu ce). Tot in plic (da, mai sunt…) este si un “pasaport de finalist autorizat” cu alte hartii in care ma anunta ca am posibilitatea sa castig 2500 euro…(de acum deja m-au zapacit..ba 2500, ba 60000, ba masina, ba weekend de lux la bucuresti:))). Ultima chestie din plic este o reclama la o noua carte de-a lor..

Pana la urma n-am inteles daca trebuie sau nu sa cumpar o carte de-a lor, dar pot zice ca mi-au umplut posta cu plicurile lor.

M-am saturat de spamul lor, dar trebuie sa recunosc ca e vina mea…cine m-a pus sa ma inscriu pe site? Doar am mai citit mai demult prin ziare cum ca Reader’s Digest trimit o gramada de prostii in mail si cum oameni care cica castigasera la concursurile lor erau trimisi la plimbare cand veneau la redactie sa primeasca premiile.

Deci..nu va inscrieti pe site, nu le dati adresele…Revista in schimb e foarte interesanta. Desi e cam scumpa, 8 lei, eu zic ca merita. (asta vara a fost la oferta – 4 lei…mi-ar fi placut sa fi ramas acest pret…era mai potrivit pentru o revista atat de subtire si de mica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.