După 2 săptămâni de examene, azi am terminat. Am luat maşina şi m-am dus cu nişte treabă în Bucium. Ce am remarcat:

1) Podul din zona industrială este în ultimul hal. Zeci de gropi, una lângă alta, ca să fii sigur că nu scapi fără să intri măcar în una. Îţi rişti şi viaţa încercând să le eviţi în ultimul moment, trăgând de volan şi intrând pe banda din sensul opus.

2) În Bucium copacii sunt acoperiţi de zăpada şi este un peisaj mirific. Erau multe maşini în parcarea de lângă Motel, probabil s-au dus oamenii la săniuş.

3) Îmi place formaţia Bere Gratis. Melodiile La tine aş vrea să vin şi Ce n-a văzut Parisul sunt superbe.

4) Sunt o grămadă de şoferi în oraş care merg ca melcul…asta nu e problemă, dacă nu ar merge pe banda de lângă ax…dacă vrei să mergi cu 30 la oră, du-te pe banda din dreapta şi nu încurca circulaţia.
În schimb trebuia să fac slalom printre ei…că erau unii înceţi pe banda din stânga, unii pe banda din dreaptă.

5) În parcarea de la bloc am dat peste alt grozav. A văzut că vin…mă oprisem ca să-l las să iasă din parcare, dar nu…a mers înainte..am zis că hai să intru, să parchez..că poate aşteaptă pe cineva. Nu…a parcat el în singurul loc. Bun, am văzut apoi că făcea tot felul de manevre că să întoarcă maşina. Am dat mai în spate şi l-am lăsat să iasă…după care, în sfârşit, am putut parca şi eu maşina.

De acum sunt în vacanţă. Două zile doar, aşa că încerc să mă bucur de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.