Ma enerveaza cumplit cand trebuie sa o fac pe soferul. Adica atunci cand trebuie sa ma duc sa iau persoane de undeva, sa le duc in alta parte, desi nu m-am oferit. Cateodata, de politete, ma mai ofer, stiind ca asta se asteapta de la mine…dar tot ma supar pentru ca acele persoane nu se gandesc ca trebuie sa ocolesc ca sa le iau pe ele, ca benzina costa, ca imi ocupa timp. Si cand mai au si pretentii de genu: “de ce nu mergi pe strada X”? sau “mergi mai incet”…Mama mea s-a suparat la un moment dat ca i-am zis ca nu ii mai duc prietenele acasa/la mall/sau unde mai vroiau ele dar nu intelege ca pur si simplu nu-mi place. Nu vreau sa fiu rautacioasa, cateodata duc cu placere, depinde si de moment si daca acea persoana este in drumul meu sau daca trebuie sa ocolesc ca sa o iau.

Pacat ca multe persoane nu se prind de chestia asta si continua sa fie nesimtite (ca altfel nu le pot spune) si sa se astepte ca tu sa te duci sa le iei, sa le duci, de parca tu n-ai alta treaba mai buna. Inainte sa faceti tot felul de cereri din astea (ca stiu ca multe persoane fac…toti soferii s-au intalnit cu persoane din astea – rude, prieteni, prieteni ai rudelor sau ai prietenilor) ganditi-va daca omul acela are drum pe la voi sau trebuie sa ocoleasca? Consuma multa benzina? Il ajutati cu bani de benzina? Unde va duceti impreuna, este interesul lui sau al vostru?

4 Comments on Annoyed

  1. Adevarul e ca unii se si invata sa ii plimbi dintr-o parte in alta si cam .. profita de faptul ca mereu esti amabil/a. ­čÖé Cel mai bine este sa .. refuzi in cazul cand nu este extraordinara nevoie!

    • Asa e, se invata si incep sa fie incredibil de nesimtiti. Intre timp mama mea a invatat sa conduca asa ca acum isi conduce ea prietenele/rudele dintr-o parte in alta iar alte persoane care la fel, se simteau tare bine cand erau plimbate cu masina, au disparut din viata noastra, asa ca acum totul e ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.