Am fost ieri la acest restaurant si am fost foarte impresionanta. Imi pare rau ca nu am facut poze…

In primul rand restaurantul este bine organizat, mesele sunt astfel pozitionate incat ai parte de intimitate, desi nu sunt separeuri.
Cel mai mult mi-a placut servirea chelnerilor. Ca la carte. Chelnerul vine, te intreaba daca ii permiti sa-ti duca haina la garderoba, este foarte atent la mese, vine imediat, intai a servit femeile (ceea ce este o regula de bun simt dar n-am mai intalnit-o in alte restaurante…oricat de bune sau rele ar fi fost…mereu serveau pe cine era mai aproape). De asemenea chelnerul te serveste prin dreapta, asa cum trebuie. Si-a cerut mii de scuze cand a uitat sa aduca un suc la masa. Cand am plecat, a venit cu noi la garderoba, m-a ajutat sa ma imbrac cu haina

Antreurile erau foarte interesante, tot felul de rulade, pui cu sos de branza, un fel de sos de masline…foarte pretentioase. Pentru felul principal mi-am comandat piept de pui cu smantana si ciuperci. Delicios. S-a comandat si mult peste…toate felurile erau aranjate intr-un mod deosebit si erau gustoase.

N-am mai stat si la desert, desi meniul era foarte interesant. As fi gustat Baked Alaska..ca am tot auzit de acest desert. (In sims:)))
Preturile nu erau mici, dar e normal..este totusi un restaurant de lux. Un fel de mancare costa intre 25 – 45 lei. Nu mai stiu cat erau bauturile.

Va recomand acest super restaurant. Pe mine m-a impresionat. Este perfect pentru o ocazie deosebita. La o aniversare, trebuie sa te simti bine si sa nu regreti ca dai sume de peste 500 lei doar pentru o seara. Conteaza extrem de mult servirea…de aceea ospatarii trebuie sa fie bine pregatiti, politicosi. Pacat ca putine restaurante pun accentul pe acest lucru. Nu dau nume, dar cred ca e de ajuns faptul ca in momentul acesta nici un restaurant din Iasi nu se apropie de nivelul restaurantului Cosmopolitan. (poate doar Casa Bilius..desi este un local mic. E posibil si Little Texas sa fie ok, dar nu am mai fost acolo de foarte mult timp..asa ca nu stiu).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Restaurantul Cosmopolitan – Ramada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.