tale_of_despereaux

M-am uitat la acest film deoarece am citit undeva ca e la fel de bun ca Ratatouille. Insa nu e cazul. Sunt multe asemanari, dar acest film este plictisitor si de-abia asteptam sa se termine mai repede.

La inceputul filmului facem cunostiinta cu un sobolan, care calatorea pe mare impreuna cu un om. Cei doi se indreapta spre un oras deorece era ziua in care se servea celebra supa a bucatarului nu-stiu-cum.

Pana la urma, din cauza sobolanului, regina moare. (sobolanul atras de mirosul supei a cazut in farfuria reginei si aceasta de spaima a cazut cu capul in farfurie…si a murit). Regele, indurerat, ordona ca sa nu se mai faca supa si sa se omoare toti sobolanii din regat. Sobolanul ajunge in final in beci, alaturi de alti sobolani. Din momentul acela nu a mai plouat, nu a mai aparut soarele. Deja povestea pare aiurea.

Apoi trecem de la sobolani la soareci. Intr-o familie de soareci se naste un soricel mic, care era foarte viteaz si nu ii era frica de pisici. Acesta este alungat de soareci din aceste motive si ajunge langa sobolani. Apoi fuge de ei si nimereste la printesa, se imprieteneste cu ea.

Dar langa printesa era o servitoare geloasa. Aceasta, convinsa de sobolan (acesta se suparase ca printesa era speriata de el si nu vroia sa-l ierte) o rapeste pe printesa si o duce la sobolani.

Pana la urma…soarecele o salveaza pe printesa. Bucatarul face iar supa, apare soarele, toata lumea e fericita.

Ii dau nota 5 din 10.

3 Comments on The Tale of Despereaux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.