marley-me

Am fost ieri la Marley & Me si chiar mi-a placut. Nu e plictisitor, insa e cam lacrimogen la sfarsit.  Daca aveti timp duceti-va sa-l vedeti la cinematograf (e bine de mers cu persoana iubita :P).

Despre ce este vorba mai exact in film? Despre un cuplu care dupa casatorie se muta in Florida si adopta un catel, Marley, Clearance Puppy (era singurul catel la reducere). Marley se dovedeste a fi “cel mai rau catel” deoarece: mesteca tot ce prinde, de la sosete, pantofi, la canapea, podea, pereti; nu poate fi dresat; face pipi prin casa; fuge si sare pe toata lumea; inghite lantisorul primit de Jennifer de la John si tot asa. Insa cei 2 invata sa-l iubeasca asa cum este si continua sa aiba grija de el desi intre timp devin si parintii a 3 copii. Jennifer pleaca de la serviciu pentru a putea avea grija de copii asa ca John ia toata responsabilitatea casei. Nu ii place munca lui, desi e foarte bun…scrie articole la un ziar. Marley il inspira si astfel este promovat, insa nu este fericit. Vrea sa lucreze la un ziar mai mare, ca reporter. Asa ca toata familia se muta in Philadelphia…unde, la sfarsitul filmului (NU CITITI DACA VRETI SA VEDETI FILMUL)

moare Marley. Nu ma asteptam sa moara, desi actiunea filmului se desfasoara pe parcursul a vreo 13 ani. Avea probleme cu stomacul, au incercat sa-l faca bine, dar era prea batran. Cam trist…

In film apare si Eric Dane (actorul care joaca si in Grey’s Anatomy). El e responsabil cu multe din partile comice din film, cum ar fi incurajarea lui John sa-i ia lui Jennifer un LABRAPUDEL. Sau cum se folosea de Marley si apoi de bebelusul lui John sa agate femei pe strada.

Un film de nota 9.50 chiar 10. 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Marley & Me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.