angels_and_demons_eng1

De obicei atunci cand citesti intai cartea, filmul nu ti se pare la fel de bun. Asa am patit cu filmele Harry Potter…am rezistat doar 30 minute la primul, dupa care am renuntat – dezamagita. La “Ingeri si demoni” nu a fost la fel. Poate pentru ca a trecut ceva timp de cand am citit cartea si oricum nu mai retineam mare lucru, poate a fost el realizat foarte bine. Mi-a placut foarte mult – nu e plictisitor deloc, e chiar educational in anumite chestii (de exemplu nu stiam ca papa e pazit de Garda Elvetiana).

Personajele sunt interpretate de actori cunoscuti cum ar fi Tom Hanks sau Ewan McGregor. Ewan mereu imi va aminti de rolul lui din Moulin Rouge:) Chiar ma gandeam in timpul filmului, intr-o scena cand avea vocea mai subtiata, de cum canta el frumos in muzical.

In film reapare specialistul in simbologie Robert Langdon (din “Codul lui da Vinci”). El trebuie sa dejoace planurile unei secte stravechi, Illuminati, al carei scop este sa se razbune pe Biserica Catolica, prin uciderea a 4 cardinali si aruncarea in aer a intregului Vatican (si o parte din Roma). El este ajutat de cercetatoarea Vittoria Vetra, de garda elvetiana si de El Camerlengo, cel mai apropiat om al defunctului Papa. Langdon are la dispozitie doar 24 de ore pentru a salva Vaticanul de la distrugere.

3 Comments on Angels & Demons

  1. Sincer… nu m-aș uita la film, dar nici măcar nu aș citi cartea. Mi se pare aiurită de tot. Nu are nici început, nici sfârșit… plicticos.

    Nu te speria tot eu sunt. De ce First L, vezi asta.

    O seară faină 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.