Angels & Demons

angels_and_demons_eng1

De obicei atunci cand citesti intai cartea, filmul nu ti se pare la fel de bun. Asa am patit cu filmele Harry Potter…am rezistat doar 30 minute la primul, dupa care am renuntat – dezamagita. La “Ingeri si demoni” nu a fost la fel. Poate pentru ca a trecut ceva timp de cand am citit cartea si oricum nu mai retineam mare lucru, poate a fost el realizat foarte bine. Mi-a placut foarte mult – nu e plictisitor deloc, e chiar educational in anumite chestii (de exemplu nu stiam ca papa e pazit de Garda Elvetiana).

Personajele sunt interpretate de actori cunoscuti cum ar fi Tom Hanks sau Ewan McGregor. Ewan mereu imi va aminti de rolul lui din Moulin Rouge:) Chiar ma gandeam in timpul filmului, intr-o scena cand avea vocea mai subtiata, de cum canta el frumos in muzical.

In film reapare specialistul in simbologie Robert Langdon (din “Codul lui da Vinci”). El trebuie sa dejoace planurile unei secte stravechi, Illuminati, al carei scop este sa se razbune pe Biserica Catolica, prin uciderea a 4 cardinali si aruncarea in aer a intregului Vatican (si o parte din Roma). El este ajutat de cercetatoarea Vittoria Vetra, de garda elvetiana si de El Camerlengo, cel mai apropiat om al defunctului Papa. Langdon are la dispozitie doar 24 de ore pentru a salva Vaticanul de la distrugere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓3 Comments on Angels & Demons

 1. First L
  May 24, 2009 at 8:14 pm (9 years ago)

  Sincer… nu m-aș uita la film, dar nici măcar nu aș citi cartea. Mi se pare aiurită de tot. Nu are nici început, nici sfârșit… plicticos.

  Nu te speria tot eu sunt. De ce First L, vezi asta.

  O seară faină 😀

  Reply
 2. ghita
  May 24, 2009 at 9:31 pm (9 years ago)

  nici eu nu m-as uita la acest film ,nici nu ash citi cartea…

  Reply

Leave a Reply

More in filme
Jersey Girl

Am vazut ieri acest film, mai vechi - de pe vremea cand Ben Affleck inca mai era cu Jennifer Lopez....

Close