Learn English

Am mai scris despre chestiunea asta aici…dar simt nevoia sa mai scriu odata…Daca nu stiti sa scrieti corect in engleza, atunci nu mai puneti statusuri in aceasta limba pe messenger, hi5, facebook si alte locuri unde te vede toata lumea. Macar daca ar fi chestii mai dificile…dar cand vad ca se gresesc chestii fundamentale…cum ar fi sa scrii “studing” in loc de “studying” sau “want’s” in loc de “wants”. Oooof.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓9 Comments on Learn English

 1. Cristina
  May 23, 2009 at 10:17 pm (9 years ago)

  :)) Si eu vad greseli de genul asta la statusurile oamenilor din lista mea. Din pacate, mi-e si jena sa le atrag atentia asupra lor. Nu de alta, dar nu as vrea sa se creada ca sunt cine stie ce fandosita 🙂

  Reply
 2. admin
  May 23, 2009 at 10:28 pm (9 years ago)

  Si mie imi este jena, dar n-ar trebui sa-mi fie. Mai mult se fac de rusine ca pastreaza aceste statusuri, chiar si zile intregi. Cred ca le-am face un favor daca le-am spune.
  Prietenul meu odata a corectat-o pe o colega si ea a schimbat repede si nu s-a suparat:)

  Reply
 3. TyB
  May 23, 2009 at 11:42 pm (9 years ago)

  și dacă scriu „învățing” nu e bine? mie așa îmi place 😆

  Acum vorbind serios, pe mine chiar mă scoate din sărite când văd pe cineva cu status-uri din alea. Inru direct pe acea persoană și ii zic… altfel mai bine ies de pe messenger.

  Reply
 4. TyB
  May 23, 2009 at 11:47 pm (9 years ago)

  Scuze pentru dublu comment, dar trebuie neapărat să îți instalezi acest plugin. Se folosește pentru ca oamenii să primească e-mailuri dacă apar comentarii noi la un anumit articol ales de ei (vezi cum e la mine acea căsuță de marcare de la subsolul paginii unui articol). Mie mi se pare util.

  Reply
 5. admin
  May 23, 2009 at 11:47 pm (9 years ago)

  🙂 Da, e bine.
  Pai da…eu inteleg ca nu se pricep f bine la engleza…si de aia ar trebui sa se abtina…dar nuu, ei insista sa se faca de rusine de fata cu toti cunoscutii…

  Reply
 6. TyB
  May 23, 2009 at 11:55 pm (9 years ago)

  Ei… nu ai ce face… nu toată lumea poate fi necretin(ă). Le zici o dată, de două ori, iar dacă tot nu fac ceea ce le spui, ii ștergi din listă. Adică eu așa am făcut cu o tipă 😎

  Reply
 7. admin
  May 24, 2009 at 12:01 am (9 years ago)

  🙂 Am sa le zic…mai bine sa stie de la mine, decat de la alte persoane.

  Reply
 8. mika
  May 25, 2009 at 2:51 pm (9 years ago)

  cred ca nu am mai scris statusuri pe messenger de aprox 2 ani:))iar in lista mea(din fericire) nu am specimene care scriu astfel de “erori” pe la status.
  Din fericire nu sunt deranjata nici de mass-uri pentru ca persoanele din lista mea daca au ceva cuiva de spus intra pe acea persoana…viata a devenit linistita stand pe mess:))Nu mai primesc mass-uri gen” ceau all” “bye all” ” gigi suna-ma” si alte tampenii.

  Reply
  • admin
   May 25, 2009 at 6:34 pm (9 years ago)

   Ce bine de tine:) Si eu am fost nevoita sa-mi schimb id-ul de messenger, pentru ca nu mai suportam persoanele pe care le aveam in lista. Acum e mai bine. Linistit, cum ai zis si tu:)

   Reply

Leave a Reply

More in personal
Master – no work, just study

A inceput cea mai aglomerata perioada a anului: sesiunea + licenta bat la usa si nu ma simt deloc pregatita....

Close