Master – marketing si comunicare in afaceri

Cum e finalul anului universitar, pe portal a aparut brosura pentru admiterea la master in anul 2009. E putin modificata fata de cea de anul trecut, s-au mai adaugat prerequisite la anumite specializari.

Sesiunea de inscrieri la master (prima din ele) se desfasoara in saptamana 13-18 iulie. Criteriul de admitere este nota calculata ca fiind suma dintre 60% media anilor din ciclul I si 40% nota de la licenta.

Taxa de inscriere este de 250 lei iar pentru fiecare disciplina prealabila pe care trebuie sa o faci platesti 240 lei.

Eu am ales deja ce vreau sa fac in continuare si anume Marketing si comunicare in afaceri. In timpul celor 3 ani de studiu mi-am dat seama cat de mult imi place marketingul si chiar mi-a parut rau ca am ales ECTS si nu Marketing. Partea buna e ca, cel putin in anul 2, am avut obiecte comune cu marketingul.

Anul acesta s-au introdus prerequisite la aceasta specializare si anume Comunicare si Marketing. Printre disciplinele care se vor studia in cei 2 ani, preferatele mele sunt: Publicitate, Tehnici de negociere, Productie video de marketing, Managementul vanzarilor, Strategii de pret.

Dosarul de înscriere va cuprinde :

  • Cerere (fisa) de înscriere
  • Diploma de bacalaureat sau echivalenta cu aceasta recunoscuta de M.E.C.I. (daca un candidat nu depune la o specializare diploma în original, el va depune si o adeverinta de la facultatea unde are actele în original);
  • Certificat de nastere (copie legalizata)
  • Certificat de casatorie sau alt document care sa ateste schimbarea numelui, daca este cazul(copie legalizata)
  • Adeverinta medicala (standard)
  • Diploma de licenta (original) sau adeve-rinta (pt. promotiile la care nu s-au eliberat diplomele)
  • Supliment la diploma de licenta sau foaie matricola (original)
  • Adeverinta de masterand, pentru masteranzii înscrisi la un (alt) program de master (în alte universitati) sau absolventii unui program de studii aprofundate/scoli postuniversitare
  • Trei fotografii de tip carte de identitate
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Andreea R

Leave a Reply

More in studiu
Orar examene – an 3, ECTS

25.05 Mng serviciilor - 11.00 27.05 Gestiune hoteliera - 14.00 1.06 Logistica - 8.00 3.06 GUAC - 14.00 6.06 Mkt...

Close