He’s Just Not That Into You

hes_just_not_that_into_you_ver2

Dupa cum se poate vedea de pe afis, in acest film apar o multime de actori cunoscuti: Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johannson, Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin, Jennifer Connelly, Justin Long, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Busy Philipps. Acest lucru aduce farmec filmului, daca erau niste necunoscuti nu cred ca rezistam sa ma uit.

Nu e extrem de plictisitor, dar nici foarte captivant. Filmul este despre relatii si despre cat de importanta este comunicarea.

Fiecare personaj are probleme in relatie: Gigi (Ginnifer) nu este sunata de nici un tip cu care s-a intalnit, Beth (Jennifer Aniston) vrea sa se casatoreasca dar iubitului ei (Ben Affleck) ii este frica, Janine (Jennifer Connolly) este inselata de sotul ei cu Anna (Scarlett), Mary (Drew Barrymore) este in cautarea unei perechi, Conor (Kevin Connolly) iese cu Gigi, dar de fapt o iubeste pe Anna. Se realizeaza nenumarate inlantuiri intre povestile personajelor si desi nu se intampla mai nimic, eu zic ca merita sa va uitati. Nota 6.5 din 10.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓1 Comment on He’s Just Not That Into You

  1. IlluzoricDream
    June 2, 2009 at 11:02 am (9 years ago)

    interesting… sper sa-l gasesc:)

    Reply

Leave a Reply

More in filme
Obsessed

Nu se descurca rau Beyonce in filmul asta, dar nici nu e un film de Oscar (ar vrea ea:)). Deci...in...

Close