In sfarsit am terminat azi cu cel mai greu examen din sesiunea asta, cel de la Logistica. Ma saturasem de atata invatat, a fost si dificil deoarece la facultate ne-au obisnuit cu examene de tip grila iar acesta a fost clasic.E mult mai usor sa inveti pentru un examen grila, asta e clar. Trebuie doar sa stii in mare despre ce e vorba si cu putin noroc iei 5.

La examen ne-au asezat in ordine alfabetica si nu s-a putut sa nu cad cu o proasta langa mine. Intai a comentat ca de ce ne asaza in ordine alfabetica, ca apoi sa scoata fituici, una cate una, dandu-mi si cate un cot de fiecare data cand mai scotea una. Duh..de aia ne-a asezat in ordine alfabetica, ca sa nu copiem…dar vad ca tu ai gasit solutia.

Eh, nu pentru mult timp, pentru ca au venit profesoarele in fata si deoarece numele de familie incepe cu A, stateam chiar in a doua banca. Desi inghesuiti, a avut grija sa-si intinda foaia pe o suprafata mare, si cu zgomot sa intoarca paginile, sa-mi mai dea cate un cot din cand in cand (nu vroia nimic de la mine, doar era bezmetica). M-am bucurat cand am terminat, doream sa plec de acolo sa scap de ea. Enervanta persoana. Si violenta:))

Terminand cu asta, mai am inca 2 examene. Urmatorul e miercuri si e tot clasic:( Materia nu e asa dificila ca la Logistica, este la Gestiunea unitatilor de alimentatie si catering si e interesant in mare. Problema mea e dictionarul de termeni de la sfarsit (care pot foarte bine sa cada la partea de definitii din teza). Trebuie sa invat ce inseamna: hot dog (2 paragrafe cu definitia acestui fel de mancare), icre, savarina, croissant, caviar (2 pagini), parmezan, pralina, etc. Nu inteleg rostul acestor termeni, nu e ca si cum ne pregatim sa devenim chelneri. Si chiar si asa, nu stiu ce client te va intreba ce inseamna hot dog sau sa-i spui o anecdota despre croissant.

In rest… urez succes tuturor aflati in sesiune. Si astept cu nerabdare sa se termine, vreau sa ma duc la cinematograf…si la un gratar:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Two more

  1. Felicitari pentru performanta ta pe blog!!!Chiar imi place mult…intru de fiecare data cand am ocazia. Spor la invatat si tie;)

  2. ti-am luat-o inainte..am fost deja la un film:P chiar aseara; impresionant filmul ” Vagabondul milionar”; am mers la el fara sa fi stiut ce se petrece,la ghici si mi-a placut mult; cica el e de mult iesit pe piata, n-am stiut si mi-a prins bine.
    Legat de examene: orice e posibil..
    Spor la invatat in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.