De pe 2 site-uri cumpar cosmetice: buymebeauty.com si strawberrynet.com, ultimul fiind si cel care ma impresioneaza prin comportamentul fata de client.

Daca esti la prima comanda, iti ofera un cadou (in acest moment se ofera cosmetice Stila). Daca comanzi mai mult de 3 produse, ai 5% reducere. Ti se ofera discounturi din ce in ce mai mari la fiecare comanda (de la 1% la a doua comanda pana la 10% de la a 20-a comanda in sus).

Peste toate astea, atunci cand nu cumperi nimic o perioada, strawberry iti trimite mail si te roaga sa revii, sa comanzi ceva si vei beneficia de un discount suplimentar + un cadou. Prima data mi-au oferit un 5%, apoi 10%, apoi 15% plus o trusa de cosmetice. Am comandat atunci, era o oferta foarte buna (15% + 5% reducere pentru mai mult de 3 produse + 2% ca mai facusem comenzi).

Zilele astea am primit iar mail de la ei…imi ofera iar 15% reducere + alta trusa cadou. Bineinteles ca trebuie sa faci rapid comanda, mie mi-au dat timp pana pe 31 mai. Din pacate nu prea am ce sa-mi mai cumpar. De multe ori am comandat cosmetice doar pentru ca aratau dragut si ramaneam cu ele prin casa. Insa sunt incantata ca Strawberry ma apreciaza si pune pret pe fidelizarea clientilor. Si asta fara ca sa fiu un client extraordinar…n-am cumparat niciodata de sume mari – maxim 30-40 euro pe comanda.

Foarte mult imi place si felul in care se trimit produsele – in cutii cu  burete, ca nimic sa nu se sparga, impreuna cu factura. Daca vrei sa oferi cadou produsul, ei ti-l pot impacheta. Si ca sa nu platesti taxe vamale (deoarece produsele vin din Hong Kong), nu scriu ce contine cutia.

Plata se face cu cardul (cel de la ING merge f bine), ei iti retrag banii si produsele le primesti in aproximativ 10 zile lucratoare. Chiar si mai repede.

Spor la cumparaturi, daca v-am convins:) (vedeti ca sunt oferte la produsele pentru vara – creme, lotiuni pentru plaja)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Strawberry loves me

  1. Vreau si eu sa te intreb ceva : cardul il ai in euro sau in lei ? Ma gandeam ca poate e posibil sa fie si in lei si sa transforme ei in euro atunci cand retrag suma necesara pentru comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.