Azi dimineata s-a demonstrat ca nu numai studentii gresesc. Si profesorii sunt neatenti, dar ei nu sunt pedepsiti pentru asta.

S-au afisat azi notele la primul examen (la mng serviciilor). Nota finala trebuia sa fie calculata ca media intre nota la examen si cea la seminar. Rezultatele finale insa erau cu totul alandala. Eu aveam 8 in loc de 9, un tip cu doua note de 6 avea media 9, altul cu un 10 si un 9 avea media 7. Cum s-a ajuns la aceste medii nu stiu…mai ales ca in Excel e atat de simplu sa faci formula si gata. Si oricum, inainte de a se pune niste note pe portal, nu pot fi verificate? Macar 2 din alea 360.

Asa ca dimineata, imediat ce m-am trezit, a trebuit sa merg la scoala – pentru contestatie – sa fiu sigura ca se modifica notele. Si asa s-a dus o ora pe care o puteam folosi sa repet la al doilea examen.

Bine macar ca s-a rezolvat si acum au fost afisate notele corecte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Greseli

  1. Eu lucrez in sistem si pot sa-ti spun ca in momentul in care ai de corectat 300 de lucrari si de trecut 300 de note, sa mai cauti si foile de prezenta, se intampla sa te mai incurci..sa-l treci absent cand a fost la examen, sa-i treci o noat mai mare sau mai mica…

    • Stiu:) Asta am mai scris si eu pe aici. Dar oricum, mie imi place sa iau note mari. Pentru mine, nu pentru altcineva. Asa-s eu, mai mandra:)) Plus ca mai conteaza notele astea pentru bursa (250 lei pe luna nu e o suma chiar mica – e buna pentru o rochie si niste pantofi:))), pentru nota la licenta (conteaza media pe ani la licenta…cica nu-ti pune o nota cu peste 1.5 pct peste media pe ani), pentru admiterea la master.

  2. @Edel: sigur c[ e normal să mai greșească omul, dar nu în halul acesta. Eu sunt licean (încă, dar nu mult timp) și știu ce se petrece când e cu corectatul. Iar atunci când se greșește așa de mult, sigur nu e de vină neatenția doar…

    Noapte bună! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.