Ma lupt aproape zilnic cu nesimtirea babelor din zona in care locuiesc. Sunt foarte multe si cele mai nesimtite sunt alea “profesoare universitare”. Acestea au impresia ca totul li se cuvine, ca sunt superioare celorlalti si ca regulile nu sunt si pentru ele.

Babele – profesoare universitare nu stau la rand la magazinul de cartier. Ele se baga cu nesimtire in fata ta si se uita si urat, ca sa-ti arate cine sunt ele. Daca nu au cum sa se aseze in fata ta, vor avea grija sa se impinga bine in tine si daca le intrebi ceva, nu o sa recunoasca. Se poarta cu superioritate inclusiv cu vanzatoarea, vorbind cu ea si aratandu-i cat de desteapta e ea.

Babele – profesoare universitare care au masina si conduc isi rezerva un loc in parcare doar pentru ele. Daca indraznesti sa parchezi acolo, te va bloca si nu va dori sa-si ia masina de acolo nici daca o rogi si-ti ceri scuze ca ai indraznit sa-i ocupi locul. Iti va tipa in fata ca ea e sau a fost profesoara universitara si ca i-a predat nu stiu cui politist si va avea ea grija de tine.

Cand discuti cu o astfel de baba, sa stii din start ca numai ea are dreptate. Parerea ta nu conteaza. Ea cu o asemenea experienta si o asemenea pregatire – ca profesoara universitara, stie tot.

Fata de o baba normala, acestea sunt foarte increzatoare in ele si nu le este rusine si frica de nimic. Asa ca feriti-va de babele din Copou:)

8 Comments on Despre specia: Babele – profesor universitar

  1. Vai de mine… Eu lucrez la o farmacie veterinara, si trebuie sa suport atitudini de genul asta adeseori. Ma irita insasi ideea ca au un aer de superioritate intr-atat de mare, si sunt atat de egocentriste si pierdute in propria persoana incat ma considera sclava lor. Nu pot riposta, pentru ca altfel le pierd ca si cliente. 🙁 Dar e groaznic.

    Am vazut atitudini ca cea exemplificata de tine si in alte parti, provenind si de la alte persoane. Mai sunt si cocalarii si pitipoancele care vorbesc urat cu vanzatoarele de la chioscul de unde-si iau tigarile de zi cu zi. Si fetele, saracele, nu riposteaza. Simt ca turbez numai cand asist la astfel de faze … 😐

  2. Si sa spun ca lucrez la relatii clienti ORange Romania?:))Eu ascult si vorbesc cu toti,babe decrepite,mosi,cocalari,pitzipoance,analfabeti cu telefon.Si ca sa nu mai spun ca din 100 de oameni care suna doar 5 sunt normali restu prosti de tuna insa isi permit sa strige si sa injure cand apeleaza la acest serviciu.Am devenit alergica la vocile piztigaiate a babelor si pitzipoancelor.La fel ca si Cristina nu pot riposta pentru ca tot eu as fi trasa la raspundere.

  3. Hai ca m-ai facut sa razi cu postul asta 😀
    Chiar asa de rau e cu ele?
    Eu de obicei vad cocalari si pitipoance care reactioneaza asa…

  4. M-am amuzat foarte tare cand am citit,ai dreptate cu babutele:)). Sa mergi cu autobuzul e o aventura, incearca o data..ai avea ce povesti:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.