Am mai scris un post despre La Corniche, cel din Moldova Mall, si v-am spus cat de mult mi-a placut. Singura problema era fumul, care era cam deranjant pentru nefumatori.

Insa acum s-a deschis La Corniche si in Iulius Mall. O locatie noua, mai mare, unde se fumeaza – dar nu simti fumul asa tare, cu o priveliste la fel de frumoasa ca cea din Moldova Mall (sau pe aproape, ca la Moldova Mall vezi Palatul Culturii).

La Corniche s-a deschis exact in locul unde pana acum 2 saptamani era cafeneaua Istanbul (imediat dupa intrarea in mall, urci scarile din stanga). Imi place cum au aranjat, scaunele (sau mai bine zis fotoliile) sunt extrem de comode, atmosfera este una intima. Imi plac mesele de la geam – acolo nu te poti plictisi. Imi pare rau ca nu am putut sa fac poze, erau cam multi chelneri si erau foarte atenti.

Meniul este destul de complex, poti servi de la tot felul de cafele, la racoritoare, bauturi alcoolice sau deserturi. Am mai scris eu despre bauturile de La Corniche in celalalt post, acum voi scrie despre deserturi. Poti alege intre o gramada de tipuri de inghetata, baclava, clatite (desi azi nu aveau). Eu am comandat o inghetata la 13 lei, cu frisca, 3 cupe de inghetata si biscuiti din aia tip pandispan – imi scapa numele acum. O apa plata era 5 lei, un fresh de portocale vreo 8 lei, baclavaua era tot la 8 lei. Preturile nu sunt foarte mici, dar tot ce comanzi este foarte bun. V-am spus ca aici (la cel din Moldova Mall) am baut cel mai bun frappe din viata mea. Tot aici poti fuma narghilea, pentru cei interesati.

Chelnerii erau super atenti, imediat ce m-am asezat mi-a adus meniul (bine, eram doar vreo 5 in cafenea, se cam plictiseau), dupa ce am lasat meniul jos a venit imediat sa ma intrebe ce doresc sa comand. Servirea este impecabila, la fel si tinuta chelnerilor. Comanda este adusa repede, nota de plata la fel. Apropo de nota de plata, ea vine intr-un mic cufar si tu lasi banii tot acolo. E foarte simpatica ideea.

Oricum, o locatie super. Ma bucur ca au deschis si in Iulius Mall, imi este mult mai comod – cu parcatul si cu faptul ca nu mai este fum. De asemenea sunt mai multe locuri, gasesti liber (in Moldova Mall e plin mai mereu). Nota 10 cu felicitari. 😛

6 Comments on La Corniche – Iulius Mall

  1. Ce sa zic…formidabil! Imi place in sfarsit o cafenea in Iasi unde te poti simti ca si la Viena. Preturile sunt foarte acceptabile pentru oricine chiar,o atmosfera care te face sa uiti ca esti in romania…chelnerii foarte amabili,atenti si bine instruiti. Intr-un cuvant ”frumos”.

  2. Am fost si eu pe la Corniche Iulius Mall si intradevar este foarte frumos,nu prea ai ce reprosa atata timp cat nu te duci acolo pentru asta.Servirea de calitate la fel si personalul. Nota 10 si spor la bani.

  3. nasol patronul de acolo e penibil, acum sa mai redresat ceva, a fost pe acolo si a durat foarte mult sa imi aduca comanda,

    • Eu am fost chiar ieri si a fost super. Niciodata nu am fost nemultumita. Comanda a fost adusa repede, ceaiul a fost delicios. Singurul lucru mai putin bun este muzica data cam tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.