Ce faci daca persoanele pe care le ai in lista te enerveaza de cate ori intri pe messenger? Ori nu mai intri deloc, ori iti schimbi ID-ul. Eu am recurs la ultima metoda fiindca pur si simplu nu mai suportam.

Ajunsesera statusurile unor persoane sa imi strice ziua prin pesimismul lor sau prin mesaje care puteau fi luate foarte usor ca injuraturi. De asemenea unele colege de facultate erau extrem de enervante prin intrebarile lor stupide despre proiecte. Si am avut multe proiecte…

Asa ca am ales sa-mi schimb ID-ul, dar sa-l pastrez si pe cel vechi, pe care mai intru ocazional. Pe cel nou am adaugat doar prietenii apropiati sau oricum, persoane cu bun simt, care nu enerveaza lumea prin mass-uri stupide, statusuri cu “vreau sa mor” sau intrebari nenumarate. Am ales sa fac asta si nu sa dau ignore.

Insa ieri am facut prima greseala. Am adaugat in lista pe cineva din fosta lista…mare greseala. La o zi, a inceput cu statusuri rautacioase. Asa ca nu am avut ce sa fac, am dat ignore. Si de acum nu voi mai adauga pe nimeni din fosta lista, pentru ca se vede ca “lupul isi schimba parul, dar naravul ba”.

Acum stau eu cu lista mea “happy”: asa ii zic, deoarece nimeni din ea nu ma prost dispune. Este asa linistitor acum messengerul, pot chiar si lucra fara sa-mi pun Busy sau ceva. Nu ma deranjeaza nimeni inutil iar daca un prieten vrea sa ma salute, nu va fi niciodata un deranj deoarece imi iubesc prietenii ­čÖé

2 Comments on Schimbari pe YM

  1. Ah…am si eu persoane de genul acesta in lista. Am ales sa le sterg id-urile, si, in cele din urma sa le dau ignore(cu prima ocazie, gen un mass :D)
    Am vrut si eu sa ma “mut” pe un alt id insa e greu, nu mi-au dat toti add, persoane pe care imi place sa le am in lista, fosti colegi…
    Oricum dragutza ideea cu lista “happy” :p

  2. nu mesangeresc prea des dar de ceva timp am inceput sa bloguiesc, intre o aruncatura de clatita si servirea desertului respectiv, ce zici de un link exchange? numa de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.