Restaurantul Sapte Coline este situat pe Str. Nicolae Gane nr.1, aproximativ langa Casa Studentilor. Este amplasat intr-o casa, are o curte marisoara – deci si terasa si desi nu are parcare, gasesti locuri libere in fata.

061209204231

Calitatea pozelor nu este grozava, sunt facute cu telefonul mobil. Aceasta este una din salile din restaurant, sunt in total 3(daca nu ma insel). N-am apucat sa fac poza si cu exteriorul restaurantului deoarece era deja intuneric si nu se mai vedea mare lucru.

Interiorul este decorat cu gust, sunt si dulapuri unde sunt prezentate diferite tipuri de vin si ocazional se fac si degustari de vin. Este curat, chelnerii chiar se pricep, se misca repede iar mancarea este foarte buna. Preturile sunt destul de mari, cam 20 lei o friptura, 9-10 lei garnitura. Eu mi-am comandat gratar de pulpe de pui dezosate, marinate cu ierburi aromate (19 lei cred ca a costat). Pestele vine de asemenea foarte frumos aranjat, salata Caesar e gustoasa, dulciuri n-am incercat.

061209205508

Va recomand acest restaurant, mai ales pentru o ocazie deosebita. Pe mine ma bate gandul sa-mi serbez ziua aici anul viitor.

6 Comments on Restaurantul Sapte Coline

  1. Bre, fată! Da’ pînă la ziua ta o să înveţi să-ţi scrii limba maternă corect pe Internet? Ai auzit de diacritice? Dacă nu ştii nici măcar să scrii, la ce dreacu mai scrii?

    • Sorin, te-ai trezit si tu sa vorbesti aiurea? Am facut alegerea de a nu scrie cu diacritice, pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare, pentru ca lumea sa gaseasca mai usor ceea ce cauta. Tu pe google cand cauti ceva, nu scrii cu diacritice, nu?
      Spor la comentat aiurea si alte zeci de mii de bloguri ptr ca nu scriu cu diacritice. Sau ai ce ai doar cu mine? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.