7e2bd84fara-drept-de-apel-web

Titlu: A Prisoner of Birth

Autor: Jeffrey Archer

Numar pagini: 480

Anul aparitiei: 2008

Nota: 7/10

Jeffrey Archer este unul dintre autorii mei preferati in materie de carti politiste. Imi place sa citesc ceva atat de palpitant incat sa nu-l pot lasa din mana iar “Fara drept de apel” este o asemenea carte.

Descrierea cartii: Un roman puternic despre deceptie, ura si razbunare.Daca Danny Cartwright ar fi cerut-o pe Beth Wilson in casatorie cu o zi mai devreme sau mai tarziu, nu ar fi fost arestat si condamnat pentru uciderea celui mai bun prieten. Dar cand martorii acuzarii sunt un avocat, un actor cunoscut, un aristocrat si un afacerist de succes, cine sa creada versiunea acuzatului? Asa poate fi rezumat cel mai puternic roman scris de Jeffrey Archer de la Cain si Abel incoace. Personajele cartii va staruie in minte mult timp dupa ce ati intors ultima pagina. Daca nu v-ati convins, pregatiti-va de un final socant chiar si pentru cei mai impatimiti fani ai lui Archer.

Cartea costa 38.15 lei, are 479 de pagini si a aparut la editura Vivaldi.

1 Comment on Fara drept de apel – Jeffrey Archer

  1. Imi place Jeffrey Archer si ma bucur sa vad ca sunt si altii care mai citesc. Am citit Cain si Abel si mi s-a parut geniala cartea,tipul stie sa creeze o istorie solida a personajelor iar acest lucru ii face cartile extrem de realiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.